Wednesday 16 March 2011

Blogoscars 2011 - Β' Γυναικείος Ρόλος

Απ’ ότι βλέπω βρήκες τον δρόμο να μας επισκεφτείς πάλι πιστέ και τίμιε αναγνώστη. Χτες από ότι έμαθες ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου όπου μέσα σε μια μέρα ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητες για 18 κατηγορίες. Όμως η Ελληνική Ακαδημία Μπλογκόσφαιρας και Τεχνών (μου αρέσει το όνομα, το κάνουμε trademark), ανακοινώνει ήδη από προχτές τις δικές της υποψηφιότητες και θα πάρει δυο εβδομάδες. Ναι, είμαστε τόσο γκραντ! Σήμερα, λοιπόν, έχουμε τις υποψηφιότητες για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε β’ ρόλο, όπου μέσα σου έχω από βασίλισσες, μάνες, δαιμονισμένες σκρόφες και άλλα πολλά. Γυναίκες για όλα τα γούστα. Και οι υποψήφιες για το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου είναι:


Best Supporting Actress

10. Ashley Bell – The Last Exorcism
Γιατί κατάφερε να ταρακουνήσει τον θρόνο της Linda Blair ως μια από τις καλύτερες δαιμονισμένες σκρόφες ever. Κρίμα για την γατούλα όμως.

09. Helena Bohnam Carter – Alice in Wonderland
Γιατί ως υδροκέφαλη κόκκινη βασίλισσα κατάφερε να κόψει όλα τα κεφάλια εκείνων που το είχαν μικρότερο από αυτή. Τελικά size DOES matter.

08. Chloe Moretz – Kick-Ass
Γιατί η Hit Girl πραγματικά kicked some serious ass. Big time. Girl power all the way λέμε ρε.

07. Naomi Watts – Mother and Child
Γιατί είναι μια αδίστακτη και ψυχρή business woman, πηδήχτηκε με τον Samuel L. Jackson για μια θέση κι αντί για την θέση έμεινε έγκυος.

06. Patricia Clarkson – Easy A
Γιατί θα ήθελα να είχα μια μητέρα σαν κι αυτή, τόσο open minded, με λίγο τρέλα και λίγο κορδέλα. Γενικά να είναι σούπερ κουλ.

05. Barbara Hersey – Black Swan
Γιατί κατάφερε να αποδώσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο την Ελληνίδα μάνα σήμερα: ψυχωτική, με εμμονές και υπερπροστατευτική. Nailed it!

04. Keira Knightley – Never Let Me Go
Γιατί είναι δωρητής οργάνων από την μέρα που γεννήθηκε κι έκανε όχι έναν, αλλά τρεις ανθρώπους να βρουν ξανά την υγειά τους. Bless her.

03. Ellen Wong – Scott Pilgrim Vs. the World
Γιατί είναι η πιο cute κινεζούλα stalker της υφηλίου και επειδή πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Α, έριξε και ξύλο στην Ραμόνα.

02. Marion Cotillard – Inception
Γιατί είναι η πιο γλυκιά κακιά σκύλα των ονείρων. Μπορεί να σου γυρίσει το όνειρο στον πιο εξωπραγματικό, αλλά παράλληλα όμορφο, εφιάλτη.

01. Mila Kunis – Black Swan
Γιατί μπορεί να παίζει και την λευκή αλλά και την μαύρη βασίλισσα των κύκνων χωρίς κανένα πρόβλημα. Κι επειδή κάνει απίστευτο γλυ%*$#%$νι.

Αυτά για την ώρα. Άφησε κανένα comment με τις σκέψεις σου αν θες και πες ποια νομίζεις πως ξέχασα από την λίστα. Όπως πάντα, όμως, μην ξεχάσεις να επισκεφτείς και τα blogs των Tagres και DimitrisDX με τις υπέροχες και φαντασμαγορικές λίστες τους. Πίστεψε με δεν θες να τις χάσεις. Από μεθαύριο πάλι, αυτή την φορά με την λίστα για τους καλύτερους σκηνοθέτες.

0 ουρλιαχτά: