Friday 25 March 2011

Blogoscars 2011 - Best Female Lead (by Mitsaso Bellucci)








10. Belen Rueda - Los Ojos de Julia
Απο το "Orfanato" την αγαπησα αυτην την γυναίκα... σε ότι κι αν κάνει είναι υποκριτικά αψεγάδιαστη!

9. Tina Fey - Megamind
Ο χαρακτήρας της εδώ είναι μια απόλαυση... δεν κατάλαβα καν οτι ήταν η Tina μέχρι τους τίτλους τέλους! Είδες για να μην παίξεις μια φορά την γεροντοκόρη/παντρεμένη σε κλιμακτήριο?

8. Michelle Williams - Blue Valentine
Η Michelle είναι πάντα καλή σε ότι κάνει, κι εδώ ήταν ο ρόλος της ζωής της... η ταινία έπαιρνε το μέρος της και η ίδια σε έκανε να καταλαβαίνεις γιατί κάνει ότι κάνει στην ταινία, αλλά ο Ryan την επισκίασε τόσο πολύ υποκριτικά που σε όλη τη διάρκεια της προβολής βρώμα την ανέβαζα, καριολάκι την κατέβαζα!! Lol love to hate her!

7. Paz de la Huerta - Enter the Void
Τα πράγματα που την έβαζε να κάνει ο Gaspar Noe... θέλουν πιο πολλά αρχίδια κι απο όλους τους 300 του Λεωνίδα μαζί!! Η απλά είναι πουτανάκι :P

6. Carey Mulligan - Never Let Me Go
Στωική, συγκρατημένη, τραγική και αξιαγάπητη... έκανε την ακατανόητη αποδοχή της παράλογα τραγικής της μοίρας να μοιάζει η μόνη λογική λύση.

5. Emma Stone - Easy A
Γαμάτη. Τέλος.

4. Takako Matsu - Confessions/ Kokuhaku
Τόσο γλυκιά και τόσο... ανατριχιαστική. Με καθήλωσε εως το τέλος.

3. Monia Chokri - Les Amours Imaginaires
Στην αρχή αναρωτιόμουν "τι δουλειά έχει αυτή η μεσήλικη νευρωτική κυρία να κάνει παρέα με τα hipster δεκαοκτάχρονα?"... στο τέλος της ταινίας αναρωτιόμουν "τι δουλειά είχαν όλα αυτά τα hipster δεκαοκτάχρονα στην ταινία της Monia Chokri?!?!"

2. Nicole Kidman - Rabbit Hole
Ρε, εδώ νίκησε μέχρι και το botox, αυτό θα πει physics-defying ερμηνεία!!!

1. Natalie Portman - Black Swan
Η σχέση Cassel/Portman στην ταινία είναι προφανώς αντιγραφή της σχέσης Aronofsky/Portman στα γυρίσματα της. Η Natalie απλά ΉΤΑΝ ο Μαύρος Κύκνος. :P

0 ουρλιαχτά: