Tuesday 15 March 2011

Blogoscars 2011 - Β' Ανδρικός Ρόλος

Ξέρετε τι λένε. Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει μιας και ναι επέστρεψα για λίγο ακόμα, αλλά για έναν πολύ καλό λόγο *drum roll please* BLOGOSCARS 2011. Τι είπες μικρέ και αδαή αναγνώστη ότι δεν τα ξέρεις; Έχει βουίξει όλη ο μπλογκόσφαιρα. Πανικός επικράτησε και στο Hollywood (κι όχι μόνο) όταν μαθεύτηκε ότι οι έλληνες μπλόγκερς ετοιμάζουν να δώσουν τα δικά τους βραβεία στους δημιουργούς και της 7ης τέχνης. Τα Blogoscars κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να γίνουν πιο σημαντικά κι από τα Oscars ώστε πολλοί άρχισαν ήδη να στέλνουν δώρα αλλά και να κάνουν ανήθικες προτάσεις σε όλους όσους ψηφίζουν σε αυτά μήπως καταφέρουν να πάρουν μια θέση στις υποψηφιότητες (ναι, εσένα κοιτάζω Mel Gibson). Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα βραβεία μας και για το ποιοι συμμετέχουν μπορείς να δεις το Γκουλτουρα μπλογκ αλλά και να διαβάσεις κι αν έχεις όρεξη, τους κανόνες.


Ήρθε η ώρα λοιπόν για την πρώτη κατηγορία. Σκέφτηκα λοιπόν να δώσω μέσα σε 140 χαρακτήρες (ή και λιγότερους) – καμμένο κι από το twitter με λες – τον λόγο που ψήφισα τους παρακάτω κυρίους για τον Β’ Ανδρικός Ρόλος ή όπως λένε και στο χωριό μου

Best Supporting Male

Και οι υποψηφιότητες, από την δική μου πλευρά, είναι (προσοχή μπορεί να περιέχουν SPOILERS):

10. Ιάκωβος Καμχής – Μέσα στο Δάσος
Για τις ικανότητές του στην πίπα στον Nathan Pissoort και μάλιστα ενώ ήταν κάτω από το νερό. Μόνο και μόνο γι' αυτό αξίζει υποψηφιότητα.

09. Minions – Despicable Me
Γιατί κατάφεραν να κρατήσουν το ενδιαφέρον της ταινίας σε ανεκτικό επίπεδο κι η ταινία μικρού μήκους τους με έκανε να λυθώ στα γέλια. PAPOY!

08. Ken – Toy Story 3
Γιατί με τα dating tips μας μαθαίνει πως να αγαπάμε τον εαυτό μας και να το παίζουμε σκληροί. Εξάλλου έχετε δει σε τι σπίτι μένει; HELLO!

07. Andrew Garfield – Social Network
Γιατί επειδή δεν είχε πολλά likes στο profil του στο Facebook αποφάσισε να γίνει Spiderman. Τώρα είσαι σε λίστα αναμονής για να γίνεις φίλος

06. Will Poulter – The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
Γιατί απλά ήταν η πιο σοβαρή παιδική ερμηνεία που έχω δει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αυτό νομίζω πως φτάνει και περισσεύει μάλιστα.

05. Jonah Hill – Cyrus
Γιατί το οιδιπόδειο και παράλληλα ψυχωτικό του σύμπλεγμα που έχει με την MILF μαμά του Marisa Tomei. Τραγωδία δεν το λες πάντως όλα κι όλα.

04. Mark Ruffalo – The Kids Are Alright
Γιατί κατάφερε να πηδήξει μια λεσβία κι ήταν στην παρατρίχα να την γυρίσει str8. Ο άνθρωπος είναι ήρωας για όλους τους άντρες. Όχι παίζουμε.

03. Jeremy Renner – The Town
Because he's bad, he's bad, you know it he's BAD! Δεν θες να τον πετύχεις σε σοκάκι το βράδυ. Εκτός κι αν έχεις άλλου είδους φαντασιώσεις.

02. Christian Bale – The Fighter
Γιατί η τεστοστερόνη του χτυπάει κόκκινο ενώ πίσω από αυτό το σκληρό περίβλημα υπάρχει μια καρδιά μικρού παιδιού. Awwwwww!!!

01. Geoffrey Rush – King’s Speech
Γιατί γιάτρεψε έναν βασιλιά και μετά δεν τον εκβίασε για περισσότερα λεφτά. Μιλάμε για ηθική μου σήμερα σπάνια βλέπεις. Άντρας για σπίτι.

Αυτά για σήμερα. Συμφωνείτε; Διαφωνείτε; Δεν σας καίγεται καρφί; Πες το με ένα comment βρε αδερφέ. Α, και που είσαι. Διάβασε αν θες και τις υποψηφιότητες δύο αξιότιμων μελών της Ακαδημίας μας (αμ, όχι παίζουμε), του Tagres και του DimitrisDX και άφησε το σχόλιό σου κι εκεί. Μεθαύριο κάνε τον κόπο να ξαναπεράσεις. Έχουμε τις υποψηφιότητες στον Β’ Γυναικείο.

0 ουρλιαχτά: