Sunday 4 March 2007

Καιρός Φέρνει Τα Λάχανα, Καιρός Τα Παρα"πούλια"


Και ναι. Ήρθε η άνοιξη! Τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλάκια κελαηδούν, η μέρα μεγαλώνει, ο έρωτας χτυπάει τις καρδιές των περισσοτέρων από εμάς και, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, τα πιπίνια φορούν ολοένα και λιγότερα ρούχα για να δείχνουν τα... κάλη τους. Αααααχ!! WHO GIVES A RAT'S ASS FUCK?... Ι mean, REALLY!! Δηλαδή συγγνώμη, σάμπως καταλάβαμε χειμώνα; Και εκεί που λέγαμε και τώρα θα χιονίσει και τώρα θα φτάσει η θερμοκρασία υπό του μηδενός, τίποτα. Λίγο έτσι για να χαρούμε τις βροχές και το κρύο και μετά πάλι ήλιος και ζέστη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και τα αποτελέσματα για το πιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2007 στο Ελσίνκι. Το "Yassou Maria" του Σαρμπέλ. Και το τι άκουσαν αυτά τα αθώα μου και καλοσχηματισμένα αυτάκια όλο αυτόν τον καιρό από τότε που βγήκε το αποτέλεσμα δεν λέγεται. Τελικά εμείς οι Έλληνες μας αρέσει να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Πραγματικά είναι απορίας άξιο πως καταφέρνουμε κάθε φορά να αυτοκαταστρεφόμαστε. Θέλω όμως να δω τι θα γίνει αν πάρουμε μια αρκετά καλή θέση στον διαγωνισμό. Θα κλείσουν μερικά στόματα ή θα βρουν τίποτε άλλο να πουν; Ερώτηση μαλάκα ήταν αυτή. Το ξέρω.

Τι να πεις μαντάμ κι εσύ; Τι; Που πετάχτηκες να μου πεις κάτι λες και μόλις θυμήθηκες ότι άφησες το φούρνο ανοιχτό και καίγεται η πίτα. Έχω άδικο; Αμ, πως να το κάνουμε. Πάντως όοοολα κι όλα. Έγιναν και καλά πράγματα αυτές τις μέρες, να μη λέμε μόνο τα κακά δηλαδή. Γνώρισα ίσως ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόλογα παιδιά που έχω γνωρίσει τον τελευταίο καιρό και πραγματικά χάρηκα. Γιατί είναι δύσκολο πράγμα αυτό στις μέρες μας, πιστέψτε με.

Τελοσπάντων. Μάρτιος μπήκε, άνοιξη έχουμε, ο καιρός καλυτερεύει όπως είπαμε και ελπίζω και η διάθεση των περισσοτέρων εδώ. Βέβαια μαζί με την άνοιξη έρχονται και οι αλλεργίες... Δυστυχώς.

3 ουρλιαχτά:

  • Grigsgr said...

    τελικά αυτός ο καιρός τι φέρνει;
    όλα τα φέρνει;;;;;;;;;;;;
    :P

    Alex said...

    Βέβαια... για μένα που με έχεις γνωρίσει καιρό τώρα ούτε κουβέντα... :p

    Strahd said...

    E ma den se eixa dei pote me tetoio malli gi'auto den exo pei tipota!!! :O

    Axaxxaxaxaxa.... Poulaki mou.