Wednesday 7 May 2008

Και Πίνω Μπύρες, Πίνω Μπύρες, Πίνω Μπύρες...

Από μένα ασχολίαστο, αλλά σχολιάστε το εσείς... Ελεύθερα!!





89 και σήμερα...

14 ουρλιαχτά:

  • Dr_MAD said...

    Επειδή είναι και φτυστός ο Χάσελχοφ:

    Κιτ! Κιτ! Γκελ μπουρντα!

    Αλλά επειδή είμαι γιατρός, οφείλω να τονίσω την ανωμαλία κάποιων να διακωμωδούν έτσι τον πόνο κάποιων ανθρώπων, ακόμα και αν έχουν καταντήσει έτσι. Δεν είναι αστείο ο αλκοολισμός, είναι κοινωνικό φαινόμενο και υπάρχει δίπλα μας (σου θύμωσα λίγο τώρα)

    PS: Το τραγούδι - τίτλος από τα Παιδιά της Πάτρας είναι όλα τα ευρώ. Τελευταία το έχω εντάξει στο fav list μου στο i-pod

    Strahd said...

    @mad
    Νομίζω πως είναι ο Χάσελχοφ... Όσο για το ότι ανέβασα το βίντεο δεν πάει να πει ότι το τράβηξα κιόλας. :P Το βρήκα στο youtube, το βρήκα ενδιαφέρον και voila...
    Kαι το τραγούδι το συγκεκριμένο είναι και πολύ *μπλιαχ* :PP

    tovenito said...

    καλά τι να πω; πιο πολύ μου έσπασε τα νεύρα το παιδί του! αντί να τον βοηθήσει κάθεται και τραβάει βιντεάκι και πιθανόν το διαρρέει και στο ιντερνετ. ντροπή!
    όσο για τον ηθοποιό κρίμα. αλλά δεν είναι ο μόνος..

    Hfaistiwnas said...

    Πες τα tovene, μου τα έσπασε τα νεύρα η μικρά! Δεν το άφηνε να ξεραθεί στον ύπνο. Σίχαμα γίνεται ο άνθρωπος σε τέτοιες καταστάσεις...
    Καλησπέρα!!!

    Strahd said...

    @tovene592 + Hfaistiwnas
    Έχετε ένα δίκιο. Είναι λίγο το μικρό. Κρίμα πάντως για τον ηθοποιό. Και τον είχα σε εκτίμηση... Τώρα μετά από αυτό ελπίζω να μην γίνει η νέα Britney...

    musicbug said...

    Egw pantws psilostenaxwrithika me to video giati imoun pepeismenos oti einai o Hasselhoff ki ap'oti lete einai mallon...Poly kwlopaidi to mikro!!!! Krima, einai katantia, alla gelasa se merika simeia:-) Xodro e?:-)

    Leviathan said...

    krima genikotera....to eixa dei sti tv kapoia stigmi to video auto...elegan pos einai autos...krima kai pali...

    revqueer said...

    Είχε γίνει μεγάλο σκάνδαλο όταν πρωτοκυκλοφόρησε το βίντεο. Και η κορούλα θέλει πολύ ξύλο!

    ds said...

    Ενδιαφέρον βίντεο. Δεν νομίζω ότι τον εκθέτει ή τον ντροπιάζει με κάποιον τρόπο. Κι εγώ όταν πίνω πολύ έτσι τρώω. Είναι φυσιολογική αντίδραση.

    Βέβαια οι συντηρητικοί Αμερικάνοι όλο και κάτι θα έχουν να πουν για το βίντεο, αλλά προσωπικά δεν νομίζω ότι είναι και τόσο big deal.

    Όσο για τον Hasselhof δεν τον λυπάμαι, όπως δεν λυπάμαι κανέναν αλκοολικό (ούτε και τους κατακρίνω). Θα μπορούσε άλλωστε να έχει πιο σοβαρά προβλήματα από το να του αρέσει να πίνει αλκοόλ.

    offshore said...

    an ontos einai i kori tou na po?! tha do deihno ston patera mou kathe fora pou tha mou kanei parapona! Paidi na sou tihei kai apo tin alli pateras na sou tihei. Simfono me ton dinx gia ta problimata. O alkoolismos einai epilogi kata tin diki mou apopsi efoson milame gia ena enilika.

    Strahd said...

    @musicbug
    Να σου πω δεν θα είσαι και ο μόνος που γέλασε. Πιστεύω πως ακόμα και φίλο μας να έχει πίει τόσο και να τον δούμε να κάνει διάφορες μαλακίες γελάμε. Προσωπικά δεν έχω ακούσει ότι ο Χάσελχοφ έχει πρόβλημα αλκοολισμού. Απλά μπορεί να ήπιε, μέθυσε και ηδού τα αποτελέσματα...

    @dynx + offshore
    Καλά και ο αλκοολισμός είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία αλλά και στους γύρω του. Σίγουρα είναι ενήλικος και έχει τις συνέπιες των πράξεων του. Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα μπορούσε να έχει και χειρότερα...

    g for george said...

    Αυτό έχει γίνει εδώ και αρκετούς μήνες. Από πέρυσι, αν θυμάμαι καλά.

    Νομίζω πάντως, επειδή λέτε για την κόρη του, ότι δεν άντεχε να τον βλέπει σε αυτήν την κατάσταση και επειδή δεν γινόταν τίποτε άλλο, θεώρησε πως ένα δημόσιο "outing" θα τον ταρακουνούσε.

    Προσωπικά επικροτώ.

    (mail received, thanks!)

    Strahd said...

    @g for george
    Ναι, τόσο παλιό; Δεν το ήξερα! Να σου πω την αλήθεια χτες το είδα για πρώτη φορά...!! Αν το έκανε γι'αυτό που λες η κόρη του, τότε πραγματικά ελπίζω να τον ταρακούνησε για τα καλά :)

    (ελπίζω το mail να βοήθησε) :)

    Mirela said...

    Nα ξεκαθαρίσω δυο πράγματα γιατί κάποιοι έχουν παρεξηγήσει το βίντεο...!

    Έμαθα γι αυτο το βιντεο πριν λιγους μηνες, οποτε και ειχε γινει μεγαλος χαμος για παρτη του.

    Ο Χάσελχοφ ήταν μεγάλη αλκοόλα και ενώ είχε υποσχεθεί σε οικογένεια και παιδιά οτι θα το κόψει πολλές φορές, οι υποσχέσεις του ήταν λόγια του αέρα!

    Η κόρη του λοιπόν άδραξε την ευκαιρία, τον φίλμαρε σε κατάσταση μέθης και μετά το έδειξε σε εκείνον και όλη την Αμερική, κάτι σαν extreme intervention δηλαδή!

    Νομίζω απο το σοκ με όλα αυτά ο Χάσελχοφ έχει στρώσει τώρα... μπράβο στο κορίτσι που χρησιμοποίησε την ξεφτίλα της οικογένειάς της για κάτι καλό! Αυτό θέλει balls!