Tuesday 1 April 2008

Αλλαγές στα Κινηματογραφικά Δρώμενα

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω! Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Μια από τις πλέον αξέχαστες ταινίες της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ έχει βάλει σκοπό να ξαναγυρίσει η Μαντόνα. Η τραγουδίστρια που επιθυμεί επίσης να πρωταγωνιστεί στην ταινία έχει προσεγγίσει αρκετά μεγάλα στούντιο, ενώ σκέφτεται η υπόθεση να εκτυλίσσεται στο Ιράκ. Η τραγουδίστρια επιθυμεί να ερμηνεύσει την Ίλσα Λαντ, τον ρόλο της Ίνγκριντ Μπέργκμαν που αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στον σύζυγό της και τον πρώην εραστή της Ρικ Μπλέιν (τον ερμήνευε με μοναδικό τρόπο ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ).

Πηγή σε μεγάλο στούντιο του Χόλιγουντ δήλωσε ότι η Μαντόνα τους προσέγγισε με την ιδέα για το ριμέικ. "Η υποδοχή ήταν το λιγότερο χλιαρή. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί θέλει να ξαναγυρίσει την ταινία που πολλοί θεωρούν ως την καλύτερη όλων των εποχών" δήλωσε η πηγή. "Είναι ακόμα αποφασισμένη να τα καταφέρει στο σινεμά" πρόσθεσε η πηγή, αναφέροντας ότι η Μαντόνα θέλει να εκσυγχρονίσει την ιστορία και να την τοποθετήσει σε μια σύγχρονη πολεμική ζώνη όπως το Ιράκ. Ωστόσο, το σενάριο δεν έχει γραφτεί ακόμα. Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες. O Θεός να μας φιλάει... Η Μαντόνα ξανά στις σκοτεινές αίθουσες!!!



Επίσης αλλάζει και η τιμή των εισιτηρίων!! Αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου κατά 25% περίπου αποφάσισαν οι κινηματογράφοι όλης της χώρας. Το, ήδη ακριβό, εισιτήριο των €8 θα εκτοξευθεί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στα €10! Το ανέβασμα των εισιτηρίων αυτό προήλθε κυρίως από την μείωση των θεατών στους απλούς κινηματογράφους και την άνθηση των multiplex. Η νέα τιμή αναμένετε να εφαρμοστεί από τα μέσα Απριλίου στους κινηματογράφους όλης της χώρας.

Και μετά σου λένε γιατί δεν πάει πια ο κόσμος στις κινηματογραφικές αίθουσες... Αίσχος!!


124 και σήμερα...

9 ουρλιαχτά:

  • revqueer said...

    Πραγματικά δε ξέρω ποια είδηση είναι η χειρότερη.

    Jimmy Rose said...

    Το μόνο που ελπίζω (για να αφήσω το ξυραφάκι και να μην αυτοκτονήσω) είναι ότι το πρώτο σκέλος του post (αυτό με το remake της casablanca) είναι ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα.
    Επειδή είναι γνωστός ο ζήλος της Madonna να θεωρηθεί αξιόλογη ηθοποιός (εδώ γελάνε) θεωρώ ότι είναι πιθανό να κατέβασε τέτοια πρόταση (και πιάνουν ρίγη πανικού).
    Καλημέρα και καλό μήνα

    b|a|s|n\i/a said...

    είναι και τα δύο αστειάκια λόγω της ημέρας φαντάζομαι, φαντάζομαι σωστά; όπως και να χει καλό μήνα :)

    comingThrough said...

    mamaaaa fobamai:S


    aman me ta eisitiria... olo ta ayksanoun!!!

    Hfaistiwnas said...

    Αύξηση; Πάμε που πάμε σπάνια... τώρα ακόμη πιο σπάνια...

    hourglass said...

    Το διάβασα κι εγώ το πρωί στο in.gr και δε φαίνεται να είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα (δυστυχώς). Και μόνο που θυμάμαι πως κατάντησε το "Η κυρία και ο ναύτης" στα χέρια της (βλέπε swept away) με πιάνει τρόμος!

    Anonymous said...

    Afto pou tha ithela na xero einai an afti i ginaika pistevei pragmatika pos ehei talento. Pes mou pos eianai ena mikro psemataki!!!

    tovenito said...

    πόσα ποστ έγραψες σήμερα; δεν σε προλαβαίνω! τραγική η αύξηση ου εισητηρίου. είχαμε κι εμείς ένα σκοτεινό σημείο για ζουζουνιές, πάει κι αυτό..

    Strahd said...

    Πρωταπριλιάτικο αστείο ήταν αυτό. :) Καλό μήνα σε όλους :)