Friday 17 February 2012

#blogoscars 2012 - B' Ανδρικός Ρόλος

Αρχίσαμε και πάλι ε; Πότε πέρασε ρε μαλάκα μου ένας ολόκληρος χρόνος; Πάμε γρήγορα γρήγορα να δούμε τους 10 καλύτερους Β' Ανδρικούς ρόλους για τα φετινά blogoscars.





10. Noah Taylor από το "Submarine". Γιατί απλά με έκανε τον θέλω κι εγώ για δικό μου πατέρα.



09. Kenneth Branagh από το "My Week With Marilyn". Από τις καλύτερες παρουσίες στην ταινία. Έκλεβε την παράσταση όποτε εμφανίζονταν.



08. Uggie από το "Τhe Artist". Ναι, το σκυλί θαύμα παίρνει επάξια μια θέση στην 10αδα.



07. Ralph Fiennes από το "Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2". Ίσως η καλύτερή του εμφάνιση στο έπος του Πότερ δίνοντας μια από τις πιο δυνατές ερμηνείες του.



06. Christopher Plummer από το "Beginners". Σίγουρα θα κερδίσει το Όσκαρ γιατί σίγουρα το αξίζει. Ό,τι και να πούμε για την ερμηνεία του εδώ είναι λίγο.



05. Colin Farrell από το "Fright Night". Best kick-ass vampire this year!



04. Albert Brooks από το "Drive". Αδικήθηκε στα Όσκαρ αλλά τον θεωρώ μακράν έναν από τους καλύτερους κακούς που υπήρχαν φέτος.



03. Alan Rickman από το "Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2". Απλά και μόνο για την flashback σκηνή (καλά και σε όλη την ταινία από την αρχή μέχρι το τέλος απλά θεός).



02. Armie Hammer από το "J. Edgar". Γιατί παρόλο τα τόσα κιλά μακιγιάζ (και κακού μάλιστα) κατάφερε να μας συγκινήσει με την εξαιρετική ερμηνεία του.



01. Ezra Miller από το "We Need to Talk About Kevin". Γιατί απλά ήταν η προσωποποίηση του κακού. Έκανε τον Damien να μοιάζει αγγελούδι. Η καλύτερη ερμηνεία που είδα φέτος και απλά με άφησε μαλάκα.




Special Mention! Γιατί απλά την αγαπώ!



0 ουρλιαχτά: