Sunday 1 June 2008

Η Ώρα της Αλήθειας


*fanfare*

Ευχαριστώ, ευχαριστώ. Καλό μήνα και καλωσήρθατε φίλοι μου, σε μια ακόμα εκπομπή με τίτλο "Η Ώρα της Αλήθειας". Στο προηγούμενο επεισόδιο είχαμε 4 ιστορίες του Strahd όπου μια από αυτές είναι πραγματική. Τα τηλεφωνήματά σας ήταν πάρα πολλά και σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας. Οι ψήφοι καταμετρήθηκαν και τώρα είναι η ώρα της μεγάλη αποκάλυψης. Ας χαμηλώσουμε τα φώτα και ας γίνει η αποκάλυψη ΤΩΡΑ!!

*drum roll*

1. 14 χρονών. Καλοκαίρι. Πήρα το ποδήλατο του ξαδέρφου μου κρυφά από το εξοχικό που είχαμε πάει για διακοπές, και άρχισα να κόβω βόλτες στους δρόμους του χωριού. Μου άρεσε τόσο να κάνω ποδήλατο για πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν πρόσεξα περνώντας από μια διασταύρωση όπου και με χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Πετάχτηκα λίγα μέτρα αλλά ευτυχώς την γλύτωσα με λίγες εκδορές στο πόδι. Το ποδήλατο όμως ψιλοκαταστράφηκε. Οι γονείς μου γι’ αυτό τον λόγο δεν μου αγόρασαν ποτέ ποδήλατο.

Όντως ποτέ δεν είχα πάρει ποδήλατο, αλλά όχι γι’ αυτό τον λόγο. Οι γονείς μου φοβόντουσαν μήπως δεν προσέχω και με χτυπήσει κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο. Όσες φορές κι αν χτυπιόμουν ποτέ τους δεν μου έκαναν την χάρη. Μόνο όταν πήγαινα στο χωρίο μου έπαιρνα λίγο το ποδήλατο του ξαδέρφου μου.

2. Γενικά είμαι απίστευτα ντροπαλό άτομο και ρίχνω τον εαυτό μου πολύ. Πρώτη φορά σεξ έκανα στα 22 και αυτό δεν ήταν και τόσο ωραίο. Ντρεπόμουν τόσο πολύ, και ακόμα ντρέπομαι δηλαδή, να κοιτάξω κάποιον που με ενδιαφέρει στα μάτια και κοκκινίζω απίστευτα όταν κάποιος με κοιτάζει. Σχέση πρώτη φορά έκανα στα 29 και αυτό γιατί όλοι με θεωρούσαν καλό για φίλο αλλά όχι καλό για το αγόρι τους. Πίστευα πως ήμουν ο πιο άσχημος άνθρωπος στον κόσμο.

Αυτή είναι η αλήθεια. Ναι, γενικά είμαι πολύ ντροπαλό άτομο και αν μου αρέσει κάποιος τον κοιτάζω μόνο εάν δεν με κοιτάζει αυτός. Αν γυρίσει το βλέμμα του αλλάζω το δικό μου. Γενικά είχα ατυχίες με σχέσεις. Όλοι με θεωρούσαν τον καλύτερό τους φίλο και δεν με άφηναν να τους δείξω το ποιός μπορεί πραγματικά να είμαι αν με είχαν για το αγόρι τους. Πάντα έλεγα ότι αυτοί χάνουν, αλλά πάντα μα πάντα με πείραζε αυτό. Έτσι άρχισα να νομίζω πως είμαι χάλια.

3. Στην Αγγλία που σπούδαζα έκανα πολλές φορές χόρτο. Οι φίλοι μου έφερναν κάθε βδομάδα από τους Πακιστανούς εκεί και καπνίζαμε λίγο κάθε Σαββατοκύριακο. Μάλιστα την πρώτη φορά με ζάλισε τόσο πολύ που ξέρασα πάνω στο κρεβάτι της φίλης μου, όπου η ίδια άρχισε να γελάει πάρα πολύ βλέποντας το όλο σκηνικό. Γυρνώντας στην Αθήνα δεν έχω ξανακάνει παρά μόνο μια φορά.

Μια φορά είχα κάνει χόρτο στην Αγγλία που σπούδαζα. Από τότε δεν είχα ξανακάνει. Όχι γιατί δεν το επεδίωξα αλλά γιατί δεν μου άρεσε. Άσε που δεν καπνίζω κιόλας.

4. Είχα ερωτευτεί μια φορά γυναίκα στα 18 μου. Ήταν μια συμμαθήτριά μου στο Λύκειο που κάναμε παρέα. Αυτή ήταν και το πρώτο μου φιλί αλλά όταν παίζαμε μπουκάλα. Τελικά όμως δεν έκανα ποτέ τίποτα μαζί της μιας και τα έφτιαξε με το πιο ωραίο παιδί της τάξης την ίδια νύχτα. Ένιωσα πολύ προδομένος και μίσησα και αυτή κι αυτόν πάρα πολύ και ξέκοψα μαζί της.

Μια φίλη μου είχα ερωτευτεί αλλά όχι στο Λύκειο, ήταν αρκετά αργότερα. Δεν ξέρω, ίσως περνούσα κρίση ταυτότητας. :P Αλλά είμαστε φίλοι ακόμα και σήμερα και ξέρει για μένα, και της το είχα πει ότι κάποτε ήμουν ερωτευμένος μαζί της και τώρα τα θυμόμαστε και γελάμε.

Ευχαριστούμε πολύ Strahd. Από ότι φαίνεται πολλοί είναι αυτοί που το βρήκαν και απάντησαν σωστά. Μάλλον δεν είσαι καλός στο να μπερδεύεις κόσμο βλάκα. :P Ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε. Ως την επόμενη φορά... γεια σας.

*fanfare*


64 και σήμερα...

14 ουρλιαχτά:

  • hourglass said...

    Το βρήκα! Το βρήκα! Τι κερδίζω? :-P

    Hfaistiwnas said...

    Λάθος λάθος και πάλι λάθος! λολ! Πολύ χαίρομαι πάντως που δεν είσαι στο 3! Είσαι τόσο ντροπαλός; Σε είχα αλλά όχι και τόσο πολύ! Καλησπέρα!

    tovenito said...

    δεν έχει δώρο; :-(

    Dr_MAD said...

    Συμπέρσμα

    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ!

    How nice :-P

    Strahd said...

    @hourglass+tovene
    Μετά απο κλήρωση θα βγάλω έξω για δείπνο κάποιον από εσάς. :P

    @Hfaistiwnas
    Είμαι λιγουλάκιιιιι... :P

    @mad
    Χμμ... Με φοβήσει όπως το είπες :P

    Anonymous said...

    Όλους να μας βγάλεις για φαγήτο.... και τους ανώνυμους!!!!

    b|a|s|n\i/a said...

    όλους να μας βγάλεις για φαί. συμφωνώ. και να μας κοιτάς στα μάτια. λολ. πολλές καλημέρες. πολύ καλό μήνα!

    musicbug said...

    Egw to #4 pisteva itan alitheia, giati eipa mesa mou oti tha pernages fasi arnisis klp opote...:-) Na stamatiseis na nomizeis pos eisai xalia! Pas kala toso yperoxo paidi??? Mallon kaneis xorto akoma gia na ta les ayta opote to #3 einai alitheia telika:-p

    CineFountain said...

    Εγω σας το είπα και δεν με ακούσατε όσοι κάνατε λάθος!
    Μου άρεσε...δεν πάμε και για ένα δεύτερο γύρο(πιο δύσκολο αυτή τη φορά!).
    Περιμένω το φαί και με κάτι πρόχειρο βολεύομαι!

    Mirela said...

    Eμ σιγά το δύσκολο πια!

    το δικό μας αναλογο παιχνιδι θα μπει όταν μπαγιατέψει το ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ επεισόδιο της Miss Kitty Diamond! σπεύσατε! :P

    @makis: καταραμένε, με ποιον είδες τελικά το Indiana Jones?

    Aviator said...

    Hello again! Και γω είχα ποδήλατο μικρός αλλά δόξα το θεό δεν είχα περιπέτειες! Αυτό για τις σχέσεις και την ηλικία λίγο με προβλημάτισε..

    Καλησπέρα!

    Strahd said...

    @Anonymous
    Όλους; Δεν είμαι και ο Ωνάσης ξέρεις :P Άντε τότε να σας βγάλω για καφέ. :P

    @b|a|s|n\i/a
    Ε, τώρα που σας ξέρω καλύτερα μπορεί και να το κάνω αυτό πάντως. :P Καλό μήνα καλέ μου :*

    @musicbug
    Χαχαχαχαχα... Να σε καλά ρε ζουζούνι. Κι εγώ σου έχω αδυναμία. Πάντως μου άρεσε πολύ ο τρόπος σκέψης σου. :P

    Strahd said...

    @makis
    Ρε συ φίλε μου, με ξέρεις τόσα χρόνια οπότε θα είναι λίγο δύσκολο να μην καταλάβεις πιο είναι το ψέμα και έτσι θα κερδίζεις συνέχεια. :P

    @Mirela
    Ναι τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο. :P Διάβασα την ιστορία και για άλλη μια φορά ήταν σούπερ ντούπερ. :)

    @Aviator
    Γιατί σε προβλημάτισε;

    Psofofeggaro said...

    I really know what you mean..... Otan eroteftika ton kolito mou oxi na ton koitao, oute na tou milao kala kala de mporousa, kai epidi itan kai o kolitos tou ekei kai eimoun ipervolika filiki mazi tou nomizan oti eimoun erotevmeni mazi tou kai prospathouse o kolitos mou na mou ta ftiaksei m'auton! (fisika tora pou ton "tiliksa" ta thimamai kai gelao, alla....)
    Kai gia to allo pou les, pali i know what you mean... Ton kolito tou ton fonazoune "se vlepo san filo"
    Min akouo vlakies, mia xara paidi eisai, ainte... ti na po ego pou eimai gia sakoula? :p