Thursday 29 May 2008

True... Lies

Αλήθεια ή ψέματα; Τελικά μήπως ακόμα και στα πιο μεγάλα ψέματα κρύβεται μια μικρή δόση αλήθειας; Ο αγαπητός φίλος μου b|a|s|n\i/a με προσκάλεσε να παίξω το παιχνίδι της αλήθειας και του ψέματος. Ήπια μια στογόνα από το Veritaserum (όποιος διαβάζει Harry Potter θα καταλάβει - ναι είμαι τόσο geek :P) και μου βγήκε να πω μια αλήθεια... Έτσι, αβίαστα. Οπότε, λοιπόν, μια από τις παρακάτω ιστοριούλες είναι αληθινή. Ποια όμως; Αλλά ακόμα και στα ψέματα που λέω, υπάρχει μια μικρή δόση αλήθειας.


1. 14 χρονών. Καλοκαίρι. Πήρα το ποδήλατο του ξαδέρφου μου κρυφά από το εξοχικό που είχαμε πάει για διακοπές, και άρχισα να κόβω βόλτες στους δρόμους του χωριού. Μου άρεσε τόσο να κάνω ποδήλατο για πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν πρόσεξα περνώντας από μια διασταύρωση όπου και με χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Πετάχτηκα λίγα μέτρα αλλά ευτυχώς την γλύτωσα με λίγες εκδορές στο πόδι. Το ποδήλατο όμως ψιλοκαταστράφηκε. Οι γονείς μου γι’ αυτό τον λόγο δεν μου αγόρασαν ποτέ ποδήλατο.

2. Γενικά είμαι απίστευτα ντροπαλό άτομο και ρίχνω τον εαυτό μου πολύ. Πρώτη φορά σεξ έκανα στα 22 και αυτό δεν ήταν και τόσο ωραίο. Ντρεπόμουν τόσο πολύ, και ακόμα ντρέπομαι δηλαδή, να κοιτάξω κάποιον που με ενδιαφέρει στα μάτια και κοκκινίζω απίστευτα όταν κάποιος με κοιτάζει. Σχέση πρώτη φορά έκανα στα 29 και αυτό γιατί όλοι με θεωρούσαν καλό για φίλο αλλά όχι καλό για το αγόρι τους. Πίστευα πως ήμουν ο πιο άσχημος άνθρωπος στον κόσμο.

3. Στην Αγγλία που σπούδαζα έκανα πολλές φορές χόρτο. Οι φίλοι μου έφερναν κάθε βδομάδα από τους Πακιστανούς εκεί και καπνίζαμε λίγο κάθε Σαββατοκύριακο. Μάλιστα την πρώτη φορά με ζάλισε τόσο πολύ που ξέρασα πάνω στο κρεβάτι της φίλης μου, όπου η ίδια άρχισε να γελάει πάρα πολύ βλέποντας το όλο σκηνικό. Γυρνώντας στην Αθήνα δεν έχω ξανακάνει παρά μόνο μια φορά.

4. Είχα ερωτευτεί μια φορά γυναίκα στα 18 μου. Ήταν μια συμμαθήτριά μου στο Λύκειο που κάναμε παρέα. Αυτή ήταν και το πρώτο μου φιλί αλλά όταν παίζαμε μπουκάλα. Τελικά όμως δεν έκανα ποτέ τίποτα μαζί της μιας και τα έφτιαξε με το πιο ωραίο παιδί της τάξης την ίδια νύχτα. Ένιωσα πολύ προδομένος και μίσησα και αυτή κι αυτόν πάρα πολύ και ξέκοψα μαζί της.

Προσκαλώ με την σειρά μου τους soula και mirela, hourglass, music bug, mahler, comingthrough και tovene να παίξουν.

Α, ναι σωστά. Παραλίγο να το ξεχάσω. Την Κυριακή η απάντηση :)


67 και σήμερα...

15 ουρλιαχτά:

  • b|a|s|n\i/a said...

    επειδή συνήθως στα παιχνίδια βγαίνουν πιο αλήθειες και δη σε αυτό, και επειδή έχει τύχει να σε κοιτάξω, νοιώθω το δύο σαν πιο αλήθεια απ' τις άλλες
    :) καλημέρες πολλές!

    {.πavλος.} said...

    ...2...

    .an kai ta alla 3 exoun sigoura mia alh8eia mesa tous. ;)

    h.u.g.Z.z & k.i.s.s.e.s

    Hfaistiwnas said...

    1,2 πιθανά
    3,4, λιγότερο πιθανά
    Το δύο δεν το ξέρω, καθώς δεν σε έχω γνωρίσει. Το 4 ήταν μεγάλη η ηλικία οπότε το αποκλείω. Το ένα θα μπορούσε να είναι αλλά δεν θα το πω. Θα το πω το 3, έτσι χωρίς λόγο! :)

    Καλημέρα!!!!

    Anonymous said...

    Το '2' είναι αλήθεια... είμαι σίγουρος γι'αυτό!!!!!

    Dr_MAD said...

    Κι εγώ με το 2 είμαι ;-)

    Αν και το 4ο με μπέρδεψε, αυτή η κατινιά του τέλους δεν είναι εσύ, οπότε 2 δαγκωτό! Με παίδεψες ποοολύ

    comingThrough said...

    to 2o tha po kai ego!

    tovenito said...

    κι εγώ 2 ψηφίζω. το 3 το απορρίπτω ασυζητιτί, στο 4 μπορεί να υπάρχουν ψήγματα αλήθειας. το 1 δεν μου αρέσει σαν νούμερο για να μπει η αλήθεια! λολ

    offshore said...

    an ishiei to 2 den borei na ishiei to 4. hhhhhmmmmm

    Psofofeggaro said...

    ahmmmmm a-mpe-mpa-mplom tou-kithe-mplom.... 2 i 4? Epidi exo enan gnosto pou anikei poli sto 2 kai de mou fainete katholou apithano i akiro auto pou les, psifizo 2

    CineFountain said...

    2 dagkoto agapite 101%!
    eprepe oi 2 apo tis 4 na itan alithines,etsi tha itan pio diskolo!

    Strahd said...

    Την Κυριακή θα σας πω πάντως. :)

    @makis
    :***

    Κώστας said...

    Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια το 2, αλλά αν είναι να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω πολύ.

    Anonymous said...

    Το 3. Σε φαγε ο συντηρητισμός από τότε που γύρισες στην Ελλάδα. Γι΄ αυτό παραπονιέσαι ότι μία φορά το έκανες εδώ.

    hourglass said...

    Ακολουθώ την πλειοψηφία και στηρίζω το 2ο. Σαν πολλά μπλογκοπαίχνιδα δε μου φόρτωσες? :-P

    Strahd said...

    Τελικά οι περισσότεροι το βρήκατε... Η απάντηση μόλις αναρτήθηκε. :)