Thursday 8 May 2008

Party Time!

*την ιδέα για το παρακάτω ποστ την πήρα από τους S1ngles*


Αν η ζωή είναι πάρτυ, μπορείς πάντα να διαλέξεις ποιοι άνθρωποι θα έρθουν στο δικό σου; 'Η πρέπει απλά να καλωσορίσεις όποιους εμφανιστούν;

Είναι δύσκολο να δώσω μια απάντηση. Όντως, η ζωή είναι σαν ένα open πάρτυ όπου οι πάντες είναι καλεσμένοι. Κόσμος έρχεται, κόσμος φεύγει όπου αλλοτε κάθετε για λίγη ώρα και άλλοτε για περισσότερο, ενώ καμιά φορά νιώθεις πως πνίγεσαι από τον τόσο πολύ κόσμο γύρω σου που πραγματικά σε τρελαίνει. Πολλές φορές όμως, οι ίδιες οι καταστάσεις, σε έχουν αναγκάσει να συναναστραφείς με άτομα που από την αρχή κιόλας δεν χωνεύεις. Και είναι δύσκολο να τους διώξεις γιατί, όπως και οι απρόσκλητοι καλεσμένοι στα πάρτυ, "κατσικώνονται" και τα κάνουν άνω κάτω.

Όσο και να προσπαθείς όμως, όσο και να προγραμματίζεις το ποιοι θα είναι αυτοί που θα μπουν στην ζωή σου, πάντα κάποτε κάποιος θα τρυπώνει απρόσκλητος στο πάρτυ και θα τα κάνει λίμπα. Και όπως σε κάθε πάρτυ, έτσι και στην ζωή σου, μετά θέλει καθάρισμα και να συμμαζέψεις τα σπασμένα κι προσωπικά το βαριέμαι πολύ αυτό.

Και να μην ξεχάσω: διασκέδασε το!!! Η ζωή είναι ευχάριστη και γεμάτη εκπλήξεις και τραγούδι. Είναι το δικό σου πάρτυ, η δική σου γιορτή!! Και γι’ αυτό πρόσεχε μην κλειδωθείς απέξω.


88 και σήμερα...

6 ουρλιαχτά:

  • Hfaistiwnas said...

    Μπράβο χρυσόστομε!
    Μην φτάσουμε και δεν ξέρουμε ποια πόρτα να χτυπήσουμε!
    Καλησπέρα!

    b|a|s|n\i/a said...

    αυτό ακριβώς! με τα χορευτικά, τα μπλουζ, τα κλαψιάρικα. και κανα αντικλείδι για καλό και για κακό. :)

    musicbug said...

    Distixws den exw dei pote Singles logw tou oti exw malwsei me tin TV kai tis seires tis ta teleytea 3 xronia, alla kserw oti einai poly kali seira ap'oti mou lene. Mou arese poly i "skepsi" ayti, alla pio poly mou arese to pws tin aneptykses kai tin anelyses...Akrivws opws ta les!

    Dr_MAD said...

    χαχαχα! Μπορεί να μην βλέπω καθόλου TV, αλλά την ατάκα αυτή την άκουσα φευγαλέα χτες από κάποια τηλεόραση σε κάποιο θάλαμο στην εφημερία. Τη βρήκα εξαιρετικά πετυχημένη... Πραγματικά, πρέπει να καλωσορίζουμε ακόμα και τον άγνωστο που έρχεται με διάθεση στο προσωπικό μας πάρτυ. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σωστοί οικοδεσπότες :-)

    tovenito said...

    no martini, no party!

    Κώστας said...

    Οι σίνγκλς είναι εκπληκτική σειρά και συνήθως αυτά που λένε είναι το λιγότερο ενδιαφέροντα και τροφή για σκέψη.

    Ωραία τα λες :)