Thursday 7 February 2008

s1NgLEs 3


Καλωσήρθατε στον κόσμο των S1ngles...


... για τρίτη φορά. Χτες, για όσους δεν το ξέρουν, ξεκίνησε επιτέλους ο τρίτος κύκλος μιας από τις πιο αγαπημένες μου ελληνικές τηλεοπτικές σειρές. Μετά από έναν αρκετά, θα έλεγα, σουρεάλ 2 και 1/2 κύκλο επεισοδίων, η Ράνια, η Λίλα και όλη η παρέα επιστρέφει για να μας δείξει ότι το να είναι κάποιος single δεν είναι και τόσο άσχημα τελικά. Αυτή την φορά η σειρά επικεντρώνεται σε ποιο καθημερινά προβλήματα και πιο πραγματικά από ότι η 2 και 1/2 σεζόν.

Ένα πράγμα που μου έλειψε εμένα πραγματικά στον 2ο και, κατά συνέπεια, στον 2 και 1/2ο κύκλο ήταν ότι δεν είχε ασχοληθεί με κάποιον gay χαρακτήρα και τα προβλήματά του, όπως είχε δείξει με τόση επιτυχία στον 1ο κύκλο - πέρα από το gay innuendo που γενικά υπήρχε μεταξύ της Ράνιας και της Λίλας που μεγάλωναν μόνες τους ένα παιδί και τα προβλήματα που αντιμετώπησαν (σε κάποια φάση έπεσε και φιλί μεταξύ τους και αυτή την φορά το ΕΣΡ δεν έκανε τίποτα, όπως έκανε στην σειρά του Παπακαλίατη "Κλείσε τα Μάτια"). Τώρα, και από την αρχή του 3ου κύκλου επεισοδίων, βλέπουμε τον Μπίλη, έναν παχουλό κομπιουτερά, που δεν μπορεί να σταυρώσει γκόμενα και η μόνη πολύχρονη σχέση που είχε ήταν με μια που μιλούσε από το ίντερνετ, να βλέπει όνειρα ότι είναι η Julie Andrews και η Μarilyn Monroe!! Η ψυχολόγος του λέει το πιο απλό πράγμα... Είναι gay!!

Πραγματικά θα ήθελα να δω πως θα εξεληχθεί το όλο θέμα. Σίγουρα θα είναι αρκετά ενδιαφέρον για το πως ένας που δεν είναι και τόσο όμορφος προσπαθεί να επιβιώσει στον "ναρκισσιστικό" κόσμο των gay και να βρει επιτέλους την αγάπη.

Οι S1ngles επέστρεψαν καλύτεροι από ποτέ. Και όπως λέει μια θεωρία της Ράνιας (Νο. 1 αξίωμα και θεμελιώδες):

Οι ανθρώπινες σχέσεις ειναι σαν το τάβλι! Πόρτες, πλακωτό και φεύγα. Κερδίσεις, χάσεις πάντως, πάντα, θες να παίξεις ακομα ένα!!

Και οι νέοι υπέροχοι τίτλοι αρχής της σειράς με το τραγούδι "Dancin' in the Air" από τους Red Drop με την φωνή της Σάννυ Χατζηαργήρη.



Καλωσήρθατε στον κόσμο των S1ngles 3...


179 και σήμερα...

13 ουρλιαχτά:

  • Sandy Cheeks said...

    Ημουνα χτες το βράδυ σε ένα φιλικό σπίτι και το έβλεπαν, εγώ να σου πω από σειρές μόνο Μπομπ βλέπω. Απ' ότι άκουγα, τους άρεσε, πιστεύω να πάει καλά και το εύχομαι να πάει, γιατί είναι νέα παιδιά που παίζουν, να μη βλέπει ο κόσμος μόνο εκείνο το λαμόγιο το Λαζόπουλο.

    Anonymous said...

    Παρακολουθούσα τον 1ο κύκλο φανατικά όταν ακόμα τα κόλπα με την κάμερα ήταν ενοχλητικά για μερικούς μερικούς που τώρα δεν ξεκολλάνε:) Αλλά κάπου στις αρχές του 2ου κύκλου τους έχασα...Με κρατούσε το ζευγάρι Ορέστη-Μάρως και η χημεία γενικότερα της παρέας...Κάπου την έχασαν στο επόμενο

    Dr_MAD said...

    Ισως η μόνη σειρά που βλέπεται φέτος, αν και το παράκαναν με τα γκανγκστερικά στο 2 1/2. Εγώ δεν έχω τηλεόραση σπίτι, από επιλογή, αλλά φέτος αυτή ήταν η σειρά-αφορμή για να μαζευόμαστε με τους κουμπάρους μεσοβδόμαδα (πέρσι-πρόπερσι το παρα5 κοκ -δεν ξέρω αν το πιάνεις το σκηνικό). Ολα τα παιδιά ταλαντούχα (θα εξαιρέσω αυτόν που παίζει το Γοργόνο) και μπράβο τους. Καλημέρες ;-)

    Jimmy Rose said...

    Εμένα να ρωτήσουν να τους πω πως κάποιος που δεν χωράει στο καλούπι της gay κοινωνίας "προσπαθεί να επιβιώσει στον "ναρκισσιστικό" κόσμο των gay και να βρει επιτέλους την αγάπη". Νομίζω η ζωή του Μπίλη θα είναι περιγραφή της δικής μου ζωής.
    Πάντως συμφωνώ για την σειρά, το 2 1/2 κούρασε λιγάκι, η αρχή του 3 φαίνεται να θέλει να θέσει τα πράγματα σε διαφορετική βάση. Πιο κοντά στην πραγματικότητα.
    Καλημέρα.

    Hfaistiwnas said...

    Την είχα και εγώ αυτή την απορία. Έλεγα ότι το 1 είχε λίγο απο γκει, το δεύτερο σκεφτόμουν ότι θα είχε κάτι παραπάνω. Πάντως είναι απο τις καλύτερες σειρές (όσες φορές την έχω δει, που δεν είναι πολλές). Είδα το συγκεκριμένο επεισόδιο με τον Μπίλυ στη ψυχολόγο. Δεν το περίμενα. Να δω πως θα εξελιχθεί.
    Καληνύχτα!

    Unknown said...

    γμτ εμένα εκεί στα μέσα του δεύτερου κύκλου με κούρασε, νομίζω τράβηξαν την υπόθεση από τα μαλλιά σε ασσύληπτο βαθμό. πάντως θα συμφωνήσω ότι το προχθεσινό επεισόδιο ήταν αξιοπρεπέστατο......

    Strahd said...

    @sandy
    Γιατί τόσο μίσος για τον Λαζόπουλο; Ντάξει κι έμενα μου την σπάει μερικές φορές με τα "αστεία" του, αλλά άλλες φορές τα λέει σωστά.

    @SakisK
    Συμφωνώ. Και για μένα η 1η ήταν η καλύτερη.

    @Το 2 1/2 το βρήκα πολύ "γειά σου". Όλοι τους είναι τρομερά ταλαντούχη και πραγματικά λατρεύω την Σολωμού. Είναι θεά η γυναίκα. :)

    @Jimmy Rose
    Το κακό είναι ότι συμβαίνει σε πολλούς αυτό. Οι gay έχουν σαν πρότυπο τον Άδωνη, το λιγότερο. Και οι λιγότεροι όμορφοι, δυστυχώς, απορρίπτονται. Και σε αυτό φταίει πολύ μάλιστα και το porn industry.

    @Hfaistiwnas
    Ελπίζω να εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Θα είναι αρκετά ενδιαφέρον.

    @ethanako
    Συμφωνώ σε όλα. :)

    Anonymous said...

    egw vasika latreuw th solwmou kai pisteuw pws o rolos ths exei polla koina me thn kanonikh ths zwh!

    elenA said...

    Καλημέρα.Εγώ παιδιά παρακολουθώ τηλεόραση 2-3 φορές την εβδομάδα διότι δν πιστεύω πως αξίζει και για παραπάνω!Βλέπω φανατικά s1ngles γιατί μου αρέσουν τα μυνήματα που περνάει αλλα και η οπτική γωνία που βλέπει την ζωή...Όσο για τον Λαζόπουλο,ναί,μερικες φορές ειναι εξαιρετικά εριστικός και ΄΄κατίνα΄΄αλλά δν υπάρχει αμφιβολία οτι μιλάει λογικά......
    Μηπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω το DANCING IN THE AIR απο την Sunny?????????????

    Κώστας said...

    Είναι η αγαπημένη μου σειρά! Τι να λέμε τώρα... Δε χάνω επεισόδιο, τα γράφω κιόλας σε ποιότητα DVD και μετά τα μοιράζω σε φίλους και γνωστούς.

    Ο 3ος κύκλος μου άρεσει πάρα πολύ, και στα τελευταία 2 επεισόδια γέλασα αβίαστα σε κάποιες σκηνές!

    Anonymous said...

    ολοι οι κυκλοι ηταν ειναι και θα ειναι (για οσο συνεχιστει)τελιοι.οσο για το οτι ο λαζοπουλος ειναι λαμογιο συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Anonymous said...

    επισης παιδια ο κωστας γκρεκας δεν ειναι κουκλος????????????!!!!!!!!!

    Anonymous said...

    καλα κανενας δεν υπαρχει για να κανουμε διαλογο???????το ψευδονημο μου ειναι λιλα(καταλαβαινεται γιατι)