Thursday 14 February 2008

Ο Indy Επέστρεψε!

Ήταν ο λόγος που όταν μικρό με ρωτούσαν τι ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω έλεγα αρχαιολόγος. Ήταν και είναι ένας από τους ήρωες μου. O Harrison Ford επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη στον ρόλο που τον έκανε διάσημο (πέρα του Han Solo στο Star Wars), τον Indiana Jones . Αυτή την φορά ο Indy κυνηγάει κρυστάλλινα κρανία για να σώσει για άλλη μια φορά τον κόσμο στο Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, όχι από τους Ναζί αλλά τους Ρώσους και πιο συγκεκριμένα την Irina Spalko (μια αγνώριστη Cate Blanchett). Ο Ford δείχνει πολύ γερασμένος, αλλά φαίνεται ότι το κατέχει ακόμα το άθλημα. Το trailer είναι άκρως πορωτικό και προσωπικά με κάνει να μην μπορώ να περιμένω ως τις 22 Μαΐου. Συμπρωταγωνιστούν ακόμα οι Karen Allen στον ρόλο της Marion Ravenwood (καλά δεν είναι ΥΠΕΡΟΧΟ το όνομά της;), ο John Hurt στον ρόλο του Abner Ravenwood, ο Jim Broadbent στον ρόλο ενός καθηγητή στο Γέηλ και ο Shia LaBeouf στον ρόλο του Mutt Williams. Τελικά, είχαν δεν είχαν τον LaBeouf τον έκαναν σταρ… Απολαύστε το trailer και εγώ πάω να βγάλω το μαστίγιο και την στολή του Indy από το πατάρι μου. Cheerioooo.





172 και σήμερα...

11 ουρλιαχτά:

  • oni said...

    Woohoo!!! Ανυπομονώ! Λάτρευα Ιντιάνα! Η αγαπημένη μου ταινία ήταν εκείνη με το "θεσπέσιο γεύμα" το Temple of Doom!

    Strahd said...

    Τέλειο όντως το νέο trailer. Spielberg είναι αυτός δεν απογοητεύει. Και η σκηνή με το γεύμα είναι μια από τις δικές μου αγαπημένες ever. Είναι πια cult!! :)

    revqueer said...

    Αν έλειπε και η αμερικανική σημαία θα ήμουν 100% ικανοποιημένος! Η Cate Blanchett παραμένει θεά!!

    Υ.Γ.
    Χρόνια σου πολλά για σήμερα!! Άντε 172...

    Dr_MAD said...

    Φυσικά και θα το δούμε όλοι στα Cinepolis χαχαχα. Θα στο χρωστάω λοιπόν. Χρόνια Πολλά για σήμερα ;-)

    Strahd said...

    @revqueer
    Να σου πω την άλήθεια δεν με ενόχλησε τόσο. Την έχουμε φάει στη μάπα σε τόσες ταινίες που πραγματικά δεν μου κάνει αίσθηση πλέον. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Επίσης σου εύχομαι. :)

    @Mad
    Όπου το παίζει εγώ θα παω. Και τι μου χρωστάς βρε, δεν κατάλαβα... :P Σε ευχαρίστω για τα χρόνια πολλά. Επίσης. :)

    Soula said...

    Ιστορίες απο το γηροκομείο Vol.2 έπρεπε να το λένε!
    Αυτή με τη μαύρη καρέ καούκα είναι η Cate;; Μη μου πείς!
    Η επόμενη ταινία θα είναι τα κατορθώματα του Indiana σε flash back που θα θυμούνται οι συγγενείς τη μέρα της κηδείας του.Κοντεύει...

    Αυτοί οι αμερικάνοι πιά..παντού φασίστες και κομμουνιστές βλέπουν.Τί μανία καταδίωξης έχει πάθει πια αυτός ο δημοκρατικός λαός;(μην ξεράσω)
    Σε κάποια στιγμή νόμιζα οτι θα πεταχτεί η Λάσκαρη να φωνάξει "Αφήστε με!Δεν είμαι η Μαϊνχοφ!!"(αν θυμάσαι το θρυλικό σήριαλ)

    Όσο για το όνομα που σε ξετρέλανε είμαι σίγουρη οτι ο βλαχοσεναριογράφος είχε διαβάσει τη Νύφη του Λαμερμουρ ή είχε δεί τη Lucia και το ξεσήκωσε απο εκεί(βλ.Edgar of Ravenswood)

    Για ένα σχόλιο είναι αρκετή τόση χολή! Θα επανέλθω...

    Strahd said...

    Ναι Σούλα μου. Αυτή είναι. :P Όσο αφορά για την μανία καταδιώξης, εκείνη την εποχή υπήρχε ένα μια έχθρα μεταξύ Αμερικανών και Ρώσσων. Οπότε δεν το βρίσκω παράλογο που το δείχνουν. Όπως και πριν με τους Ναζί.

    Για το γηροκομείο θα συμφωνήσω. Εν μέρη. Μιας και από ότι δείχνει τουλάχιστον ο Ford παρά τα χρονάκια του ακόμα το κατέχει. Και για το όνομα λίγο πάραλογη σε βρίσκω. Δλδ αν εσένα σε έλεγαν Σουλοπούλου στο επίθετο και έναν άλλον Τσουλοπούλου πάει να πει ότι σου έκλεψε το επίθετο; :P

    Anubis said...

    wow! ανυπομονούμε να βγει η ταινία. θα σου αποκαλύψω και τα hot gossips για τον Indiana όταν τον είχαμε στην Αίγυπτο για τα γυρίσματα. βλέπω η νέα ταινία έχει να κάνει με τα Αζτέκια (τς τς τς, τι να πουν κ αυτοί που έχτιζαν πυραμίδες για ένα ρετιρέ 6επί6, τέτοια αρχιτεκτονική ούτε ο mahler).
    θα μαζευτούμε όλοι στις αίθουσες και κάθε φορά που ο παππούς θα βγάζει το μαστίγιο θα τραγουδούμε αριμανίως τουρουρουτουυυυυ, τουρουρουυυυυ, τουρουρουτουυυυυ, τουρουρου ρουρουυυυυυυ και θα μασουλάμε θορυβωδώς ποπ κόρνια.
    τις ευλογίες μου
    Anubis

    ps. lol@soula heheheheheh, den eimai i Meinhoff!

    Strahd said...

    Θέλω να μου πεις τα gossip οπωσδήποτε!! Φαντάζομαι θα τον κάνατε να νιώθει σαν το σπίτι του εκεί στα ξένα. :P Και συμφωνώ με τους Αζτέκους. Χάλια αρχιτέκτονες βρε παιδί μου. :P

    nikisot said...

    elpizw na mhn einai o indy me to TAY

    nikisot said...

    me to PI:P