Wednesday 9 January 2008

Ooops... I Did It Again!

Κι έλεγα πως η σημερινή μου μέρα δεν ξεκίνησε και τόσο όμορφα. Έκανα λάθος...

Παρασκευή, 4/1/2008, 8 το βράδυ. Η αστυνομία του Λος Άντζελες λαμβάνει ένα τηλεφώνημα για μια φιλονικία στο σπίτι μιας πολλή γνωστής star. Αυτή δεν ήταν άλλη, φυσικά, από την γνωστή σε όλους μας biatch του αμερικάνικου πενταγράμμου Britney Spears, όπου φιλονικούσε άγρια με τον πρώην άντρα της, Kevin Federline, σχετικά με τα δυο ανήλικα παιδιά τους.

Η Britney δεν ήθελε να τα δώσει και ούρλιαζε ενώ ήταν υπό την επήρεια κάποιας αδιευκρίνιστης ουσίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, η ποπ σταρ αναμαλλιασμένη διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο μετά από τριώρη διαμάχη με τον σύζηγό της, ενώ βρίσκετε υπο κράτηση. Αν νομίζατε ότι δεν θα σας έχω και φωτογραφίες από το συμβάν κάνετε μεγάλο λάθος.




Gimme more biatch...

Η κοινωνίκη λειτουργός έδωσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών στον σύζηγό της ενώ αφαίρεσε το δικαίωμα επισκέψεων από την Britney "δεν έχω στον ήλιο μοίρα" Spears. Και επειδή νιώθω καλός σήμερα, πάρτε κι ένα βιντεάκι.




208 και σήμερα...

3 ουρλιαχτά:

  • revqueer said...

    Ρε, αρχίζω και τη λυπάμαι...

    Girishajin said...

    Όσο ήταν 'virgin' μια χαρά πέρναγε.... Απο την στιγμή που αποφάσισε να 'νοικοκυρευτεί'....ε, ρε, κατάντια...

    Strahd said...

    Αφήστε τα. Πάντως χτες που τα λέγαμε για το θέμα αυτό με έναν φίλο μου, μου είπε ότι παρόλο που η Britney βρίσκετε κάθε λίγο και λιγάκι βουτιγμένη στο βούρκο, θα βρει τον τρόπο να κάνει και πάλι επιτυχία...

    Παράξενο αλλά ίσως ξανασυμβεί.