Wednesday 9 January 2008

Είσαι Emo; Άρα Είσαι Trendy (Μέρος Β' - "Μάνα Γιατί με Γέννησες;" "Γιατί Είναι Trendy": Η Ιστορία Ενός Emo Που Ήταν Trendy)

Ένιωθα αμήχανα, αλλά προσπαθούσα να μην το δείξω. Δεν ήθελα να μυρίσουν τον φόβο μου και με ανακαλύψουν. Αφού συστηθήκαμε με τα παιδιά, μπήκαμε μέσα στο μαγαζί και κάτσαμε. Εκεί έμαθα ότι είχαν γνωριστεί από το νετ και συγκεκριμένα από ένα site όπου έλεγαν τις ιστορίες τους και έβγαζαν μετά πόρισμα για το ποιόν είχε αδικήσει η ζωή περισσότερο. Όταν με ρώτησαν εμένα για την δικιά μου δακρύβρεχτη ιστορία, τους είπα απλά πως έγινα emo γιατί ποτέ δεν μου πετύχαινε η μπεσαμέλ στο παστίτσιο. Το θεωρούσα μεγάλη αδικία από το Θεό. Τότε, προς μεγάλη μου έκπληξη, ο διπλανός μου με αγκάλιασε και μου ψιθύρισε στο αυτί "Σε καταλαβαίνω φίλε. Αφέσου... Κλάψε αν θες...". Ε, αφού του είπα ότι έκλαιγα όλη μέρα σπίτι για το θέμα αυτό και είπα να βγω λίγο να ξεσκάσω με άφησε.

Είχα μεγάλη περιέργεια για να μάθω πως οι emo ξεκινούν την μέρα τους. Πως οι emo περνάνε την μέρα τους και πως τελειώνει. Πετάχτηκα λοιπόν κι εγώ καθώς τους έβλεπα όλους σε κατάσταση "γιατί δεν περνάει καμιά μπουλντόζα τώρα να με κάνει λιώμα;" και τους ρώτησα. Όλοι πάνω κάτω μου είπαν το ίδιο: ξυπνάνε στο τυπικό δωμάτιο ενός emo με μαύρους και μωβ τοίχους (ένας επιτάφιος ένα πράγμα), φοράνε τα φουτεράκια τους - GAP κατά προτίμηση - και τα all starακια τους. Αφού πλυθούν και κοιτάξουν πως η φράντζα τους είναι καλά κρεμασμένη με το να ξοδεύουν μισό μπουκάλι λακ, πάνε σχολείο χωρίς να χαιρετίσουν τους γονείς τους, παρά μόνος τους βλέπουν και κλαίνε. Στο σχολείο, στα διαλείμματα κλαίνε. Γυρίζουν σπίτι και πριν φάνε κλαίνε. Κάνουν ένα μικρό διάλλειμα από το κλάμα για να γνωρίσουν κι άλλα παιδιά στο ίντερνετ και μετά ξανακλαίνε επειδή αυτά είναι περισσότερο emo απ' οτι αυτοί και φτου από την αρχή την επόμενη μέρα.

Καθώς άκουγα αποχαυνωμένος και στο μυαλό μου κυκλοφορούσαν σκέψεις για το αν ξέχασα τον θερμοσίφωνα και την κουζίνα ανοιχτούς πριν φύγω από το σπίτι, ο δίπλα μου με σκούντηξε και έτσι επανήλθα στην σκληρή πραγματικότητα του να είσαι emo. Έπρεπε να βρω τρόπο να φύγω. Έπρεπε να βρω τρόπο να γυρίσω στην κανονική ζωή μου. Και τότε συνέβη... Μέσα στην καφετέρια μπήκε μια παρέα 3-4 ατόμων και ακούστηκε η παρακάτω φράση:
- OMG και 3 LOL μαζί ρε μαλάκα. ROFL δηλαδή...!!
Οι trendy έκαναν την εμφάνισή τους και έπρεπε να φύγω πριν γίνει η Νύχτα του Αγ. Βαρθολομαίου εδώ. Αφού ζήτησα συγγνώμη πως έπρεπε να παω τουαλέτα για να ξαναβάλω eyeliner γιατί μου έφυγε από το κλάμα, σηκώθηκα και πήγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα στη τουαλέτα. Μπαίνοντας μέσα άνοιξα το παράθυρο και έφυγα τρέχοντας. Ποτέ μου δεν γύρισα να κοιτάξω πίσω ούτε στιγμή.

Βλέποντας τους trendy κατάλαβα πως ήρθε η ώρα να μάθω περισσότερα πράγματα γι' αυτούς, και που καλύτερο μέρος για να βρω trendy άτομα από τα B.Π. (βορείων προαστίων) από το να πάω εκεί που μαζεύονται όλα σαν μαστουρωμένα: στο The Mall! Το δεύτερο μέρος της αποστολής μου είχε μόλις ξεκινήσει. Ήθελα να μάθω γιατί τα αγοράκια trendy είναι πιο λαπάδες ακόμα κι από τα κορίτσια και τους αρέσει πολύ να ξυρίζουν τα πόδια τους; Ετοιμάστηκα, πήρα το τρένο και κατέβηκα Νερατζιώτισσα για να πάω στο Mall στην Μέκα του trendy πολιτισμού. Εκεί, στην είσοδό του, περίμενε μια παρέα από trendy αγόρια και κορίτσια που μάλλον περίμεναν κι άλλους. Και τότε είδα πραγματικά κάτι το συγκλονιστικό! Είδα να τους πλησιάζουν 3 κοπέλες ντυμένες όσο πιο trendy γίνεται αλλά και ανάμεσα τους ήταν μια... emo!! Μια την ρώτησε:

- ROFL!! Μωρή, τι ντύθηκες;
- Emo... Αφού είναι trendy!

Άρχισα να μπερδεύομαι. Οι emo είναι τελικά εκκολαπτόμενοι trendy και οι trendy γίνονται emo επειδή είναι trendy να ντύνεσαι emo;

Χμμμ... The plot thickens....

To be concluded...


208 και σήμερα...

11 ουρλιαχτά:

  • Βλαμμενος said...

    αν ειχα τα προσοντα θα γινομουν και εγω εμο....

    Anubis said...

    στείλτα μου για μουμιοποιήση και θα δουν!
    πάντως έτσι όπως βλέπω τις νέες γενιές να εξελίσσονται στη χώρα σας, πραγματικά μου 'ρχεται να κλάψω. μήπως είμαι και εγώ εμο;

    επίσης πως λέγεται το εμο που του έχουν κόψει τη φράτζα;
    ήμουν!

    rofl

    Soula said...

    Πολύ με τους emo ασχολείσαι ρε συ.
    A!Μου μετέφερε η Μιρέλα της δηλώσεις του Θ.("καλά.Θα τον γ***σω κι αυτόν"..ξέρεις εσυ..)
    Τελικά ο άλλος(ο Ζ.(δε λέω όνομα(πάλι ξέρεις εσύ..) έδωσε κανένα σημάδι ή το έπαιξε άντρας σε όλη τη διάρκεια;(μετά που φύγαμε λέω)

    Girishajin said...

    Η ζωή είναι χάλια ρε φίλε...αφέσου.....

    Χεχε...πέρα απο την πλάκα, η κατάσταση με αυτές τις νέες μόδες έχει ξεφύγει τελείως. Ε, όχι και να πάιζουν ξύλο μεταξύ τους...

    revqueer said...

    Έχω ρίξει εγώ κλάμα για αποτυχημένη μπεσαμέλ όσο λίγοι.... Το θυμάμαι και βουρκώνω.

    Strahd said...

    @βλαμμένος
    Με λίγη καλή θέληση όλα μπορούν να γίνουν. :)

    @anubis
    Καλώς τον Θεό από τα κάτω. :P Μωρέ να σου στείλω όσα θες για μουμιοποίηση. Δεν έχω πρόβλημα. Αλλά γενικότερα δεν είναι φαινόμενο μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες.

    @Σουλίτσα μας
    Mε έπιασε μια κρίση, ένα κάτι δεν μπορώ να πω... Όσο αφορά το φλέγον θέμα του Ζ. να σου πω πως δεν έκανε κάτι όταν έφυγες. Απλά μιλάγαμε που και που. Τον είχε πρίξει ο F.

    @Girishajin
    Συμφωνώ μαζί σου. Μαύρα χάλια η κατάσταση. Ή μάλλον κωμικοτραγική θα έλεγα.

    @revqueer
    Ρε συ, πάμε μαζί σε κανένα μάθημα από αυτά της Βέφας μπας και κάνουμε καμιά μπεσαμέλ της προκοπής... :(

    :P

    Equilibrium said...

    Τι θα γίνει με σένα... Είπαμε να επανέλθεις αλλά εσύ γκάζωσεσ με 1000! το 2ο μέρος ήταν όλα τα λεφτά. Πριν καιρό είχα και γω την ίδια απορία. Είναι τρέντι να είσαι ίμο?... Κι αν Α=Β και Β=Γ => Α=Γ μήπως τρέντι και ίμο είναι τλκ το ίδιο? :PP

    Hfaistiwnas said...

    Χάλια η κατάσταση γενικα! Μα είναι δυνατόν παιδάκια 14, 15 κλπ ετών να προσπαθούν να πιστεύουν ότι όλα είναι εναντίον τους και να κλαίνε επειδή ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο! Πάντα έτσι πήγαινε! Τώρα το πήραν είδηση. Υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα να ασχοληθούν και το μόνο που τους καίει είναι αν έχει η φράντζα το κατάλληλο ύψος και για το ποιόν θα κηδέψουνε! Ουφ! ψυχοπλακώνομαι με τόση θλίψη!

    Strahd said...

    @equilibrium
    Είμαι πολύ καλός στα μαθηματικά αλλά σε αυτή την περίπτωση χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα...

    @ηφαιστίωνα
    Άστα και βράστα φίλε μου με αυτή την κατάσταση. Αλλά, θέλω να ελπίζω πως, μόδα είναι και θα περάσει.

    Anonymous said...

    Thank you :-) check out that emo boy one over this blog:
    http://emo--boys.blogspot.com

    Anonymous said...

    Hi your website is cool
    Check at that crazy emo song:
    http://tinyurl.com/9zdns5