Wednesday 28 February 2007

Μια Εναλλακτική Πρόταση Για Την Eurovision 2007

Χωρίς σχόλια....


Τα Χρονικά Μιας Χαροκαμμένης Eurovision


Ακολουθεί απόσπασμα από το ημερολόγιο ενός μεγάλου ΦΑΝ της Eurovision:

Αγαπημένο μου ημερολογίο,

Σήμερα ξύπνησα και άνοιξα την τηλεόραση και είδα ένα απίστευτο ρεπορτάζ. Λοιπόν φαντάσου ότι έχουμε το ακόλουθο σκηνικό: δημοσιογράφος ενός "καμμένου" καναλιού, που μάλλον θα πρέπει να έκανε κάτι ποοοολύ κακό για να κάνει αυτό το ρεπορτάζ (όπως να έχυσε το καφέ του διευθυντή του), να βρίσκεται στην λαϊκή των Άνω Λιοσίων και να κάνει την παρακάτω ερώτηση στην κυράτσα που ψωνίζει από τους πάγκους.

Ερώτηση:
- Ποιο από τα τρια τραγούδια των Τάμτα, Σαρμπέλ και Δάντη θα θέλατε να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision φέτος στο Ελσίνκι;

Απαντήσεις:
- Σούλα με βλέπεις; Φιλάκια μωρό μου!!
- Ποιός είναι οοοοοο Σα...σ...σαμπρέλ;
- Χαλάρα ο Ρουβάς.

Ναι, επιτέλους έφτασε η μεγάλη μέρα όπου θα αποφασίσουμε ποιός από αυτούς τους τρεις "μεγάλους" καλλιτέχνες θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision 2007. Και οι επιλογές είναι η μια καλύτερη από την άλλη που πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσω ποιο θα βγει. Και πήρα, που λες, τηλέφωνο τον καλύτερο μου φίλο όπου, επειδή ντρέπεται το σκασμένο, οπότε θα τον πούμε "Πάκη". Εκτός του ότι με έβρισε και μάλιστα με λόγια που αν τα πω θα κοκκινίσουν πολλοί επειδή τον ξύπνησα στις 3 τα ξημερώματα, μου είπε να απευθυνθώ σε καμιά χαρτορίχτρα.

Παίρνω τα όρη, παίρνω τα άγρια βουνά λοιπόν και πηγαίνω στην μαντάμ Αγλαΐα του Βοτανικού. Γνωστή στα μέρη της και με κληρονομικό χάρισμα. Το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι ένα σύννεφο βρίσκεται μπροστά της και να το κάνω πέρα με ένα 20€. Αφού έκανα πάνω από 10 σύννεφα μακριά, μου είπε πως δεν μπορεί να δει γιατί με τόσο αέρα που έκανα με τα 20€ ζαλίστηκε, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος. Αυτός ο Ερμής μου έχει χαλάσει πολλές δουλειές. Κάπου δεν θα τον βρω να τον σαπίσω στο ξύλο; Μια διεύθυνση μόνο θέλω.

Και έτσι κάπως άδοξα τελείωσε η αναζήτησή μου για το ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει φέτος. Γύρισα στο σπίτι μέσα στην βαθιά στεναχώρια και τσάκισα δυο σάντουϊτς. Καλά η σπιτίκη μαγιονέζα είναι όλα τα λεφτά. Mental memo: την επόμενη φορά να ρωτήσω την συνταγή... Και το νούμερο του παιδιού.

Αχ, αγαπημένο μου ημερολόγιο ξέφυγα πάλι και θα πρέπει να πάω να δω το πρόγραμμα στην ΝΕΤ. Αρχίζει η μεγάλη γιορτή του τραγουδιού. Ημερολόγιό μου θα σου πω μετά τον νικητή. Φιλάκια για την ώρα...


Υ.Γ. Πρέπει να βρω και την χαμένη μου παντόφλα... Από χτες την ψάχνω.

Σούλα - Η Ιστορία Μια Πόρνης


Σούλα. Ένα όνομα... Μια πουτάνα. Από που κρατάει η σκούφια της; Μάθαμε κάποια πράγματα από το Biography Channel αλλά ποια είναι η ολοκληρομένη ιστορία; Μάθετε τα πάντα για την προσωπικότητα θρύλος της Αθήνας στα "The Soula's Saga".

Ας ανοίξουμε τα απογορευμένα βιβλία, που βρίσκονται καλά κρυμμένα στα άδυτα του Κάτω Κόσμου, για να μάθουμε την πραγματική ιστορία της Σούλας Καυλογιάννη. Let the Saga begin.

Tuesday 27 February 2007

You Disco Needs You - Cure This Lonely Heart

Your disco, your disco, your disco needs you!

Desperately seeking someone willing to travel
You´re lost in conversation and useless at scrabble
Happiness will never last darkness comes to kick your ass
So lets dance through all our fears
War is over for a bit
The whole world should be moving do your part
Cure a lonely heart

Your disco, your disco, your disco needs you!
Your disco, your disco, your disco needs you!

We’re sold on vanity but that’s so see through (see through)
Take your body to the floor, your disco needs you
From soho to singapore, from the mainlands to the shore

So lets dance through all our fears
War is over for a bit, you’re a slave to the rhythm do your part
Cure a lonely heart

Oooh oooh oooh oooh
Oooh oooh oooh oooh
Oooh oooh oooh oooh
Ah-aaaahhhhhhh
Oooh oooh oooh oooh
Oooh oooh oooh oooh
Oooh oooh oooh oooh
Ah-aaaahhhhhhh

Your disco, your disco, your disco needs you!
Your disco, your disco, your disco needs you!
Your disco, your disco, your disco needs you!
Your disco, your disco, your disco needs you!

Ah-aaaahhhhhhh
So lets dance through all our fears
War is over for a bit, the whole world should be moving do your part
Cure a lonely heart

Your disco, your disco, your disco needs you!
Your disco, your disco, your disco needs you!
Your disco, your disco, your disco needs you!
Your disco, your disco, your disco..

Needs... YOU!


Psychology 101 - Ή Πως Να Φρικάρετε Σε Μια Μέρα

Σήμερα δεν ξέρω, αλλά δεν έχω και την απίστευτη όρεξη. Έγιναν τόσα τρελά πράγματα χτες που πραγματικά χρειάζεσαι λίγη ώρα να τα συνειδητοποιήσεις. Η πρώτη, αν θέλετε να την χαρακτηρίσουμε "φρίκη", ήταν με απίστευτη ταλαιπωρία που έφαγα με την αλλεργία που εμφανίστηκε από το πουθένα και έτρεχα σαν τον τρελό στους γιατρούς, ενώ σήμερα εξαφανίστηκε όπως ακριβώς εμφανίστηκε - από το πουθενά. Επίσης χτες μου έτυχε και το άλλο κουλό (ναι, ναι ήταν μια από αυτές τις μέρες όπου δεν ξέρεις τι μπορεί να σε περιμένει στην γωνία, και προσωπικά δεν είμαι και μεγάλος φαν της γωνίας, πολύ άβολη). Σε μια συνέντευξη που πήγα για μια θέση σε μια εταιρεία, ο εργοδότης από ένα σημείο και μετά άρχισε να παίζει τον ρόλο του ψυχολόγου. Πως λέμε έλα να παίξουμε το γιατρό και όπου μας βγει;

Μιλούσαμε επί μια ώρα παρακαλώ για μένα, για το σπίτι μου, για τις σχέσεις μου, για την ζωή μου γενικότερα. ΟΚ, το ζήσα κι αυτό λέω μετά από μια ώρα μπλα μπλα και ακόμα περισσότερο μπλα! Και στο τέλος μου πετάει και το "Να πας στην ευχή του Θεού και της Παναγίας..." Τους 12 Απόστολους ξέχασε αλλά ΟΚ. Δεν ξέρω από που ήρθε αυτό και τι σημαίνει αλλά σε κάποια φάση νόμιζα πως μπήκα στην Ζώνη του Λυκόφωτος!!

Τι τραβάω κι εγώ και δεν το ομολογώ... Oh, wait αφού τα λέω τι σκάω; Τελικά μπορεί να λένε ότι όλα στην ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχω ανακαλύψει. Που θα μου πάει.

Αλλά θα πω και κάτι που είμαι σίγουρος ότι βοηθάει: οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημα, σε οποιαδήποτε συναισθηματική κατάσταση κι αν βρίσκεστε, χαμογελάστε. Κάνει καλό!

Sunday 25 February 2007

Oscars® Night, Holy® Night

Υψώστε τις γυρλάντες! Στολίστε τους δρόμους! Ανάψτε τα φώτα και βάλτε μουσική! Έρχετε αυτό που αγαπώ!! Κάθε καθαρόαιμος φαν του σινεμά, περιμένει πως και πως αυτή την βραδιά κάθε χρόνο. Κι όχι δεν είναι η βραδιά που θα κάνει σεξ. IT'S OSCARS NIGHT BABY!!! Οι προετοιμασίες κάθε hardcore fan έχουν ξεκινήσει από την στιγμή που τελειώνει η προηγούμενη απονομή των βραβείων Oscar: τι θα φορέσω; με ποιόν θα είμαι; που θα είμαι; πως θα είμαι; σε τι στάση θα είμαι; τι θα τρώω; Και είναι αποφάσεις δύσκολες όπου θέλουν προετοιμασία και αρκετή σκέψη.

Ο σωστός φαν πρέπει να τα έχει προγραμματίσει όλα στην εντέλεια! Η ώρα των βραβείων είναι ιερή και τα λάθη δεν συγχωρούντε. Μόνο στο διάλειμμα των βραβείων επιτρέπεται να γίνουν κάποιες μικρό-μετατροπές και αυτές να είναι έτοιμες σε κλάσματα δευτερολέπτου!!

Και τι έχουν πάλι να δουν πάλι τα ματάκια μας. Θα ξεχάσω εγώ που οι Trey Parker και Matt Stone ήρθαν στην απονομή ντυμένοι με βιζόν και ταγιεράκι; Αχ παλιές καλές εποχές... Και φυσικά μετά το περσινό φιάσκο σε αρκετά βραβεία (όπως να χάσει το Brokeback Mountain το Oscar καλύτερης ταινίας και ο John Williams να χάσει για άλλη μια φορά το βραβείο από τον Gustavo Santaolalla), είμαι σίγουρος ότι η Ακαδημία δεν θα μας αφήσει παραπονεμένους και φέτος. Οι αδικίες θα πέφτουν η μια μετά την άλλη, είτε για να εξιλεωθούν από προηγούμενες αδικιές, είτε επειδή έτσι μας αρέσει...

Αχ, Κατίνα μου. Και μετά μου λες εμένα ότι σε αδίκησε ο μανάβης της γειτονιάς σου επειδή σου έβαλε 100γρ. λιγότερο φέτα. Δεν ξέρεις τι πάει να πει αδικία γι' αυτό μιλάς. Πάντως φιλενάδα ένα έχω να πω. Εκεί όλοι τα βρίζουμε τα Oscars και λέμε ότι είναι ο χειρότερος θεσμός του κινηματογράφου, αλλά ναααα τρέχουμε αμέσως να τα παρακολουθήσουμε και ποντάρουμε κι όλας ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει. Γιατί φιλενάδα ο άνθρωπος τον μαζοχισμό τον έχει μέσα του. Αμ, πως.

Αντε σ'γα σ'γα να ετοιμαστούμε για το big show. Καλή διασκέδαση σε όλους και όσοι χάσετε το αγαλματάκι, πριν πάτε να προσλάβετε κάποιον πληρωμένο δολοφόνο να σκοτώσει αυτόν που το κέρδισε έτσι ώστε να το πάρετε εσείς, σκεφτείτε ότι η Ακαδήμια του χρόνου ίσως σας ανταμείψει δίνοντας σε σας τον Θείο Oscar αδικώντας έτσι κάποιον άλλον. It's the circle of life...

Aχ, άντε φιλενάδα. Και στα δικά μας βρε!!

Η Σούλα Σκοτώνει Το Ταλέντο (Part Two-ζα)

Συνεχίζουμε την μικρή μας αναδρομή στην ζωή της Σούλας Καυλογιάννη με το δεύτερο και τελευταίο μέρος του αφιερώματος του Biography Channel.

Η Σούλα έγινε αμέσως μεγάλη σταρ και ακολούθησαν κι άλλες ταινίες μετά από αυτή όπως "Σουλά η Τσούλα", "Αμάρτησα για το καυλί του" και το εξαίρετο "Υπολοχαγός Πουτάνα". Αλλά μετά την πανελλαδική αναγνώριση που είχε σαν την καλύτερη σταρ του ελληνικού πορνό, η Σούλα έπεσε σε κατάθλιψη και αυτό την οδήγησε στα ναρκωτικά. Η κολλητή της φίλη Τάνια (a.k.a. Φώτης), από την πιάτσα που έκαναν μαζί στην Σόλωνος, είπε: "Μια μέρα μπήκα σπίτι της και την βρήκα σε άθλια κατάσταση. Την βρήκα στα τέσσερα και νόμιζα πως είχε πελάτη, αλλά τελικά έψαχνε κάτι στο πάτωμα. Την ρώτησα κι εγώ "Μωρή τι ψάχνεις; Σου έσπασε κανένα νύχι;" Όταν με είδε μου είπε "Που είναι η δόση μου γαμώ την πουτάνα μου;" και της είπα "Τι βρίζεις τώρα την μάνα σου μώρη; Τι σου έφταιξε;" Ε, όχι να με περάσει και για την γρια μάνα της..."

Η Σούλα πέρασε ένα χρόνο σε ίδρυμα για να ξεπεράσει το πρόβλημα της με την κατάθλιψη και τα ναρκωτικά. Πέρασαν αρκετοί μήνες, αλλά τελικά η Σούλα βγήκε νικήτρια. Βγαίνοντας από το ίδρυμα προσπάθησε να μπει ξανά στο κόσμο του πορνό αλλά βρήκε όλες τις πόρτες κλειστές. Όμως δεν το έβαλε κάτω.

"Μια μέρα ήρθε σπίτι μου", είπε ο επικεφαλής της Ψώλη-music Χριστόφορος Μαρκαγιαννακουλάκης. "Μου είπε ότι θέλει να κάνει δίσκο. Θέλει να ξανασχοληθεί με την μουσική. Φυσικά της είπα να πάει να πηδηχτεί. Αυτή το πήρε κυριολεκτικά και το κάναμε... Ε, την επόμενη μέρα της έκανα το πρώτο της δίσκο." Η Σούλα με τον δίσκο της "Τσου σε ΛΑ μίζονα" μας έδωσε τα τρομερά σουξέ όπως "Τον θέλω βαθιά, βαθιά, τον έρωτά σου μέσα στην καρδιά" και το "'Ελα έλα έλα πάρε από πίσω, έλα έλα έλα θα σ'αφήσω, έλα κι αν με φτάσεις στο φανάρι, έλα θα σου κάνω και την χάρη." Ο δίσκος της έγινε τριπλά πλατινένιος και η ίδια η Σούλα βγήκε σαν την καλύτερη σκυλού του '97.

Όμως το θέατρο ήταν η μεγάλη της αγάπη. Και τελικά αυτό την κέρδισε. Η Σούλα πήρε το πρώτο της ρόλο στο "Άννα Καρένινα" της Μιμής Ντενίση κάνοντας με μεγάλη επιτυχία το τρένο και έκανε την κομπάρσα στην "Αγρυπνία" του Γραμματικού όπου πετούσε ρύζια για 0,5 δευτερόλεπτα. Τώρα η Σούλα προσπαθεί να μπει στο Εθνικό Θέατρο αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει. "Έχει κάτσει σε πολλούς και θα κάτσει σε άκομα περισσότερους μέχρι να το καταφέρει. Είναι επαγγελματίας αγάπη μου, όχι παίζουμε", είπε η Αλόμα γνωστή τραβεστί της Συγγρού. "Την φοβάται το μάτι μου. Δεν έχω ξαναδει τέτοιον άθρωπο", είπε και η Λατόγια, το Μαύρο Διαμάντι.

Σούλα Καυλογιάννη. Μια προσωπικότητα όπου έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Τραγουδίστρια, ηθοποιός, μαχήτρια αλλά πάνω από όλα επαγγελματίας πουτάνα, η Σούλα, από την Καρδίτσα, έχει καταφέρει να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της σε ό,τι κι αν κάνει. Αυτή είναι η δύναμή της!!

Saturday 24 February 2007

Kiss Me Goodbye

You say my love is all you need
To see you through
But I know these words are not quite true

Here is the path you’re looking for
An open door
Leading the worlds you long to explore

Go, if you must move on alone
I’m gonna make it on my own

Kiss me good-bye, love’s memory
Follow your heart and find your destiny
Don’t shed a tear, for love’s mortality
For you put the dream in my reality

As times goes by I know you’ll see this of me
I loved enough to let you go free

Go, I will give you wings to fly
Cast all your fears into the sky

Kiss me good-bye, love is mystery
All of my life, I’ll hold you close to me
Don’t shed a tear, for love’s mortality
For you put the dream in my reality

Kiss me good-bye, love’s memory
You put the dream in my reality



Intermission


Ακολουθεί διαφήμιση προσφορά της ψαροταβέρνας "Αχ, Άρη, Αχ!!", Δραπετσώνας 35 Πειραιάς.


Πλήθος εξεχόντων καλλιτεχνών θα εμφανιστεί στην μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που διογργανώνει κάθε χρόνο ο δήμος Α. Λιοσίων. Αυτή την χρονία η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Metropolitan Opera της Ν. Υόρκης με την ευγενική χορηγία του ALTER και της εκπομπή "Αϋπνίες". Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα ανοίξει η Κατερίνα Σνάιντερ διακεκριμένη διεθνούς φήμης μέτζο σοπράνο όπου θα εκτελέσει άριες της Εύης Κρανιδέλη και θα ακολουθήσουν η Έφη Θώδη και η Ελένη Λουκά που θα παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια. Θα ακουλουθήσει ένα απόσπασμα από συνθέσεις του Μότσαρτ για πιάνο και φωνή από τις μεγάλες ελληνίδες ψωλίστ Έλενα Βέντη (πιάνο), Στέλλα Μπεζαντάκου (δραματική κολορατούρα), Βέρα Λάμπρου (λυρική υψίφωνος), Σάσσα Μπάστα (μεσόφωνος) και Φραντζέσκα Μελά (contralto).

Η βραδιά θα συνεχιστεί με μονόπρακτα που θα παρουσιάσουν οι κορυφαίοι τραγωδοί Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Μιμή Ντενίση σε σκηνοθετική επιμέλεια Αθανατσούλας Καυλογιάννη. Θα ακολουθήσει διάλειμμα με μπουφε με ηρεμιστικά που θα έχει επιμεληθεί η εταιρεία catering "Ο Γέρος του Μωριά" Λ. Βάρης 112, Βλάχικα.

Το δεύτερο μέρος θα αρχίσει με ένα βαριετέ freak show με ονόματα της πολιτικής και της show biz, όπως η κ. Μαίρη Βουνελάκου που θα περάσει μέσα από το τσέρκι με την φωτιά, η κ. Γιώργος Τσαλίκης που θα καταπιεί... σπαθιά, το δίδυμο Πάγκαλος - Βενιζέλος στο νούμερο "Τα Παιδιά Λάστιχο" και πλειάδα άλλων σταρς. Αμέσως μετά θα εμφανιστεί το clue της βραδιάς: η σπάνια φωνή Λατόγια θα ερμηνεύσει "ακαπέλα" τραγούδια του βουνού και του κάμπου, παραδοσιακά αρβανίτικα τραγούδια της Joan Sutherland, καθώς και γνωστές μπελκάντο άριες των Vincenzo Bellini, Gioachino Rossini, Gaetano Donizetti και Φοίβου σε λιμπρέτο Εύης Δρούτσα.

Παρουσιάστριες της βραδιάς θα είναι οι κυρίες Εύα Κουμαριανού και Άννα Παναγιωταρέα. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την μικρή Βάσω Παπανδρέου στον αγώνα της ενάντια στην βλεφαρόπτωση. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, όσοι από τους παρεβρισκομένους επιθυμούν, θα συγκεντρωθούν στην Madisson Square Garden όπου θα περάσουν από λαϊκό δικαστήριο την Δέσποινα Βανδή με τις κατηγορίες της εσχάτης προδοσίας λόγω διεθνούς καριέρας και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας της μουσικής και της μουσικής. Θα ακολουθήσει δημόσια διαπόμπευση και λιντζάρισμα.

Δηλώσεις συμμετοχής στην κυρία με το τιγρέ τυρμπάν στην εισοδο της ΜΕΤ, στον υπεύθυνο δημοδίων σχέσεων κ. Σπύρο Ρέβη και στα καταστήματα αλυσίδας ιχθυοπωλείων "Κουτσομούρα-shop".

Η Σούλα Σκοτώνει Το Ταλέντο

Ακολουθεί απόσπασμα του αφιερώματος του Biography Channel για την Σούλα Καυλογιάννη.

"Αααααααααααααα!!!!!!" Και αυτό ήταν κραυγή αγωνίας από την μητέρα της Σούλας Καυλογιάννη. όταν γεννήθηκε. Από τότε αυτή η κραυγή είναι και το πρώτο πράγμα που βγαίνει από το στόμα οποιανού την γνώρισε. Η Σούλα από μικρή ήθελε να γίνει σπουδαία καλλιτέχνης. Και θα έκανε τα πάντα γι' αυτό. Τα "πάντα". Έγινε γνωστή τραγουδώντας το "Τα Κάνω Όλα Μετά Τις 2", η Σούλα απόκτησε γρήγορα θαυμαστές. Αυτό την οδήγησε στο πρώτο της show στην Λ. Συγγρού λίγο πιο κάτω από την Πάντειο Σχολή. Κόσμος ερχόταν να θαυμάσει τα κάλη της στο... τραγούδι και να την "πάρει".... μάτι.

Εκεί την είδε και ένας παραγωγός ταινιών και της ζήτησε να παίξει στην ταινία του. "Αυτό ήταν", είπε. "Επίτέλους η μεγάλη ευκαιρία που πάντα έψαχνα". Η πρώτη της ταινία ήταν το πασίγνωστο "Σούλα η Πηδηχτούλα Νο. 1 - Το Ξεπαρθένιασμα" όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα μεγάλα τσοντοσινεμά της Αθήνας. Οι πρώτες κριτικές ήταν τρομερές. Το Tutti είπε: "Η Σούλα είναι η νέα Τσιτσιολίνα", ενώ το περιοδικό Πισω Πόρτα είπε ότι η ταινία "... θα αφήσει εποχή για το είδος της". Ουρές οι θαυμαστές τις Σούλας περίμεναν έξω από το ΣΤΑΡ για να την δουν και να την θαυμάσουν στην πρεμιέρα της ταινίας όπου η ίδια βγήκε από το πολυτελέστατο Ντάτσουν που την μετέφερε στην καρότσα του. Η ταινία παίχτηκε και σε παρακμιακούς κινηματογράφους της επαρχίας γνωρίζοντας εξίσου τρομερή επιτυχία.

"Είναι δυναμική. Και ξέρει καλά να τον παίρνει. Είναι επαγγελματίας", είπε ο Ρόκκο Μπήχτης, συμπρωταγωνιστής της Σούλας στην ταινία. "Ποτέ μου δεν έχω δει κάποια που να μπορεί να είναι τόσο ευλύγιστη. Με άφησε άφωνο με την επαγγελματικότητά της."

Όμως δεν ήταν όλα ρόδινα στον μικρό βασίλειο της Σούλας, καθώς το αφιέρωμα του Biography Channel για την Σούλα Καυλογιάννη συνεχίζεται......

Friday 23 February 2007

Καλή Αρχή


Τι να κάνω σήμερα; Τι να κάνω; Να πάω για ψώνια; Μπααα... Που λεφτά και με την συννεφιά έξω που να τρέχω. Να με πιάσει καμιά βροχή και να γίνω βρεγμένη γάτα; Άσε καλέ. Σπίτι λοιπόν; Τι να κάνω όμως; Να δω ταινία; Μουσική μήπως; Και εκεί που καθόμουν και έκανα φασίνα (γιατί πάνω απ' όλα η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά) μου ήρθε η ιδέα!!! NA ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ BLOG!! Γιατι παρακαλώ; Η κάθε κατίνα που το κάνει καλύτερη είναι; Και έτσι να με κι εγώωωω... Να Blog από δω, blog από εκεί. Εξαπλώνεται σαν την πανούκλα ένα πράγμα. Μοιάζει να είναι η νέα τρέλα και είπα να το δοκιμάσουμε κι αυτό και ό,τι μας βγει. :)

Άντε να δούμε.