Sunday 14 October 2007

"Ξέρω Ποια Είμαι, Τι Θέλω Και Πως Να Τον Παίρνω... Αυτόν Που Θέλω" Νο. 5 και Στο Χέρι - Μια Κερατωμένη Fottuta


17 Σεπτεμβρίου - Αχ... Ημερολογιάκι μου είμαι πολύ ευτυχισμένη! Πάρα πολύ!! Σου έχω μιλήσει για τον Αλέξη φαντάζομαι. Ναι, το μωρό μου! Εδώ και λίγες βδομάδες είμαι μαζί με το καλύτερο (και μην ξεχνάμε πλουσιότερο) παιδί των Β.Π. Από μικρή ονειρευόμουν να βρω κάποιον με αυτό το όνομα και να τον ρωτήσω φυσικά γιατί κρύβεται πίσω από τις λέξεις; Ας έρθει πίσω από εμένα. Καλύτερα θα περάσει. Ημερολογιάκι μου είναι ο τέλειος άντρας. Ψηλός, γεροδεμένος, με κάτι προσόντα νααααααααααααααααααααααααααααααααα... (για το αυτοκίνητό του μιλάω καλό μου, τι νόμιζες;) και πολλά πολλά μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτά. Είπαμε ημερολογιάκι μου, για ποια με πέρασες που θα τα φτιάξω εγώ με κάποιον της εργατική τάξης; Έχω κι ένα class. Α, χτύπησε το νέο κινητούλι μου. Να, σου αρέσει; Αυτό μου το έκανε δώρο. Είναι PRADA. Το παράγγειλε αποκλειστικά για μένα. Αχ, δεν είναι ο τέλειος άντρας; Για να δω το μήνυμα.

...

Αχ, αυτός ήταν μου είπε να τον συναντήσω στο Hilton για φαγητό. Πάω να ετοιμαστώ ημερολογιακουλίνι μου και να φτιάξω τα υπέροχα κατάξανθα μαλλιά μου. Θα σου πω αύριο εντυπώσεις. Σμουτς!!

18 Σεπτεμβρίου - Όχι πως δεν το περίμενα, αλλά η βραδιά χτες ήταν υπέροχη. Ο Αλεξοκουλινάκος μου, με κέρασε ένα υπέροχο γεύμα στην προεδρική σουίτα και μετά μου χάρισε και κάτι υπέροχα σκουλαρίκια. Μετά το φαγητό πήγα να τα δοκιμάσω να τα δει και επέστρεψα στο δωμάτιο φορώντας τα... Μόνο αυτά και τίποτε άλλο. Ο Αλεξάκος παραλίγο να πάθει καρδιακό. Εμ, δεν πλήρωσα €3000 για ανόρθωση στήθους για πλάκα! Το τι κάναμε μετά δεν περιγράφεται. Να πω την αλήθεια μπορώ να σου τα περιγράψω ημερολογιάκι μου αλλά δεν θέλω να κοκκινίσεις. Μου αρέσεις ροζουλίνι όπως είσαι. Αλλά ένα θα σου πω: πρέπει να με άκουσε όλο το Hilton. Αλλά, μετά μου είπε ότι θα φύγει αύριο για λίγο καιρό. Θα πάει λεει στην Βενετία για ένα συνέδριο. Κρίμα, θα μου λείψει...

22 Σεπτεμβρίου - Ημερολογιάκι μου άσε με γιατί έχω απίστευτα νεύρα! Τι έγινε ρωτάς; Θα σου πω εγώ τι έγινε. Είχα βγει έξω με την παρέα μου και πήγαμε για καφέ σε μια καφετέρια στην Κηφισιά. Εκεί γνώρισα τον Μίλτο. Αχ, Μίλτο που ήσουν στην ζωή μου με τα υπέροχά σου μάτια και το μεγάλο σου... μπράτσο; Αχ, Μίλτο..... Και τι έλεγα; Α, ναι για τον Μίλτο. Και εκεί που του κωλοτριβόμουν και ήμουν έτοιμη να του δώσω το κινητό μου, τσουπ, ακούω το "νινι σέρνει καράβι" από το κινητό μου. Άρχισα να σκέφτομαι ποιός πούστης είναι τέτοια ώρα και διακόπτει την συζήτησή μου με τον Μίλτο (όχι ημερολογιάκι μου, δεν έχω νεύρα γι' αυτό, θα σου πω). Κοιτάζω που λες και βλέπω Αλέξης. Ποιός Αλέξης σκέφτηκά προς στιγμή και μετά κατάλαβα ποιός. Όταν το σήκωσα, ο Αλέξης μου είπε ότι σήμερα στο συνέδριο γνώρισε μια και πήγαν για καφέ. Μετά την πήγε στο δωμάτιό του να δουν ταινία και μου είπε ότι Η ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ του κωλοτριβόταν. Στο τέλος τον ρώτησε αν μπορούσε να δει το δωμάτιο του και αυτός την πήγε. Εκεί τον άρπαξε και σχεδόν τον βίασε Η ΤΣΟΥΛΑΡΑ! Όχι πως ο δικός μου δεν το γούσταρε. Μου είπε να τον συγχωρέσω αλλά δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Φυσικά του είπα ότι θα το συζητήσουμε αυτό όταν βρεθούμε. Βέβαια ημερολογιάκι μου ξέχασα να του πω ότι αύριο κιόλας θα πάω να πάρω αεροπορικά εισιτήρια για την Βενετία. Γιατί, αγάπη μου, μπορεί οι ιταλίδες να είναι τσούλες, αλλά δεν έχουν γνωρίσει την ελληνίδα τσουλάρα των Β.Π. Θα της δείξω εγώ την πάει να πει ξανθιά ελληνίδα γκόμενα με τουπέ. Φυσικά ημερολογιάκι θα σε πάρω μαζί μου να σου τα πω όλα.

Βενετία ετοιμάσου... Σου' ρχομαι. Be afraid... Be VERY afraid BITCH!!

Υ. Γ. Φυσικά και πήδηξα τον Μίλτο...

(to be concluded...)

295 και σήμερα...

7 ουρλιαχτά:

  • Mirela and Soula said...

    "Any resemblance to any real character is pure coincidence"...


    Χιχιχιχιχι!!!! :P

    Mirela and Soula said...

    ..T-SOULA..!!!

    Soulara

    Equilibrium said...

    απιστευτο... !

    Για αυτό πηγαίνοντας αεροπορικώς για Βενετία συνάντησα μια ξανθιά μες στα νεύρα και την τσατίλα...?

    Τώρα εξηγούνται όλα

    ΥΓ Και μετά οι εφημερίδες γράψαν για μια Ιταλίδα που μπλογκοφονήθηκε από μια Greca :P

    Lampirella said...

    Πολύ καλό!
    Και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κινηματογράφος αντιγράφει την ζωή...

    Geo said...

    Μήπως να την στείλουμε και σε κανένα Τσουλοβίζιον; Έχει προοπτικές στο ξεπουτάνιασμα και κληρονομικό χάρισμα ;)

    Anonymous said...

    πως τόλμησε η βρωμοιταλίδα? δεν μας φτάνουν τα δικά μας τσουλιά θα έχουμε να συναγώνιζομαστε και τις ξένες πάλιο σουρλουλούδες τώρα? τα καλύτερα παιδιά θα μας πάρουν αυτές! παίρνω τώρα την αλιτάλια τηλέφωνο! δεν θα περάσει έτσι αυτό!

    Strahd said...

    @soula
    H fottuta θέλει το τηλέφωνό σου μου είπε...

    @equillibrium
    Α, την είδες κι εσύ; Φαντάζομαι. Σόου θα έγινε!! Περιμένω να της πάρω ξάνά το ημερολόγιο να δω και τα υπόλοιπα.

    @lampirella
    Όλα βγαλμένα από την ζωή είναι lampirella μου.

    @αδερφάκο
    Λες; Αν την στείλουμε πάντως σίγουρα πρώτη θα βγει. :P

    @ethan
    Mαζί σου. Να κάνουμε διαμαρτυρία λέω εγώ έξω από την ιταλική πρεσβεία. Δεν θα περάσει έτσι αυτό...!!