Tuesday 2 October 2007

Ονείρων Πολιτεία

Όνειρα.

Όλοι μας τα κάνουμε. Άλλοι ονειρευόμαστε για το πως θα θέλαμε να ζούσαμε την ζωή μας, άλλοι ονειρευόμαστε το μέλλον μας κι άλλοι, γιατί όχι, το παρελθόν. Όταν ένας φίλος μου με ρώτησε πως σκέφτομαι, ή μάλλον καλύτερα, ονειρεύομαι τον ευατό μου μετά από λίγα χρόνια, τα έχασα για λίγο. Δεν είναι ότι δεν μου έχουν ξανακάνει την συγκεκριμένη ερώτηση ή ότι δεν το είχα σκεφτεί κι εγώ κάποια στιγμή στην ζωή μου... Απλά, να... Δεν το περίμενα από το συγκεκριμένο άτομο και εξεπλάγειν και λίγο είναι η αλήθεια.

Μιλήσαμε κυρίως γύρω από το συναισθηματικό τομέα, μια κουβέντα που κράτησε αρκετή ώρα. Πιστεύω σε αυτή την σχέση που έχω και μάλιστα αρκετά. Οπότε το πρώτο πράγμα που του είπα είναι ότι σκέφτομαι να συζήσουμε κάποια στιγμή μαζί. Και θα το ήθελα πολύ... Θα ήθελα πολύ να ξυπνάμε μαζί, να τρώμε το πρωϊνό μας μαζί, να κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού μαζί... O φίλος μου με άκουγε με απίστευτη προσοχή, και αφού τελείωσα μου είπε: "σε ζηλεύω", κι όταν τον ρώτησα γιατί μου απάντησε:

"Γιατί απλά ξέρω ότι αυτό το όνειρο σου θα πραγματοποιηθεί."


Δεν ξέρω κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί ή όχι, αλλά τώρα αυτό που ζω είναι πραγματικά ένα όνειρο. Θέλω αυτό το όνειρο να κρατήσει για πάντα και να γίνει και ακόμα καλύτερο (ποιός δεν θα το ήθελε στο κάτω κάτω της γραφής αν ζούσε κάτι τέτοιο;) αλλά, όπως θέλω κι αυτό το όνειρο να κρατήσει, άλλο τόσο φοβάμαι μην μετατραπεί σε εφιάλτη...

Παρόλα αυτά, όμως, ζω το σήμερα και το ζω στο φουλ. Αυτό έχει σημασία στην τελική. Είμαι ερωτευμένος και μου αρέσει να το φωνάζω. Και, παρόλη την γκαντεμιά μου σε άλλα πολλά θέματα, σε αυτό τον τομέα τουλάχιστον θεωρώ τον εαυτό μου ίσως έναν από τους πιο τυχερούς ανθρώπους πάνω σε αυτόν τον μικρό πλανήτη που λέγεται Γη. Και το χαίρομαι... ΠΟΛΥ!!! :)


307 και σήμερα...

6 ουρλιαχτά:

  • APSOY said...

    ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ - φτου - φτου!
    :D
    (με την καλή έννοια, έτσι?χαχαχα)

    φιλιά ξ.τ.μ

    revqueer said...

    Καλά κάνεις και το χαίρεσαι, και να το χαίρεσαι πάντα!!! Και στα δικά μας οι υπόλοιποι!!!

    Equilibrium said...

    Κάποτε είχα γράψει "Τόλμησε να ζήσεις το όνειρό σου, γιατί γερνάει δίπλα σου και γίνεται εφιάλτης" (ή κάπως έτσι). Δεν μετανιώνουμε παρά μόνο για αυτά που δεν κάναμε. Άν δεν το ζήσεις τότε θα γίνει εφιάλτης. Οπότε πολύ καλά κάνεις!

    Συμφωνώ με το ρεβάκο... Και στα δικά μας οι λεύτεροι!

    Lampirella said...

    Στην ζωή όλοι αναλώνονται και προσκυνάνε τα υλικά αγαθά και ξεχνάνε ηθελημένα, ότι η ουσία της ζωής είναι φτιαγμένη απο τα αισθήματα...

    Σου εύχομαι να ζήσεις το όνειρο σου στο έπακρο και να το φωνάζεις δυνατά (και) στις συνειδήσεις των υπολείπων!

    Mirela and Soula said...

    @equilibrium όπως τα λες είναι!Επαυξάνω.

    @Strahd δε θέλω να σου χαλάσω το όνειρο βρε παιδί μου αλλά να...μετά που θα τρώτε το πρωϊνο μαζί,θα κάνετε τις δουλειές του σπιτιού μαζί.
    Μήπως θα πρέπει κάποιος να δουλέυει για να τρώτε αυτο το ρημάδι το πρωϊνο; Ή μήπως κέρδισες το Jocker και τελικά δε θα μείνετε στην Κυψέλη αλλά στην Εκάλη;(θα με βόλευε,γιατί στην Κυψέλη δε βρίσκω να παρκάρω)

    Ξέρω οτι στη σπάω αλλά με ξέρεις..ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΩ!!

    Soula

    Strahd said...

    Συμφωνώ Σούλα μου. Αλλά που ξέρεις... Μπορεί και να μετακομίσουμε στην Εκάλη και να σου πάρουμε κι εσένα την βίλλα που τόσο ονειρευόσουν. Απλά μόνο να μου πεις που την θες δίπλα για να ξέρω να προλάβω μη μου την φάνε... :P