Tuesday 11 September 2007

Ο Indiana Jones Ψάχνει για Κρανία

The man with the hat is back. Οι περιπέτειες του διάσημου αρχαιολόγου Indiana Jones συνεχίζονται με την τέταρτη ταινία κατά σειρά που θα κυκλοφορήσει το 2008. O τίτλος της νέας ταινίας του Indiana Jones, σε σκηνοθεσία του Steven Spielberg, θα είναι "Ιndiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" ο οποίος δώθηκε χτες στην δημοσιότητα από τον ηθοποιό Shia LaBeouf. Ο LaBeouf, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί μαζί με τους Harrison Ford, Cate Blanchett, Karen Allen, Ray Winstone και John Hurt στην ταινία, ανακοίνωσε τον τίτλο από τα MTV Music Awards την Κυριακή το βράδυ.

Αλλά τι είναι τα Κρυστάλινα Κρανία; Σύμφωνα με τον μύθο, υπάρχουν 13 Κρυστάλινα Κρανία διασκορπισμένα στον κόσμο, ενώ 5 από αυτά έχουν αναφερθεί πως έχουν βρεθεί. Αυτά τα κρανία έχουν κατασκευαστεί πριν χιλιάβες χρόνια από τους Αζτέκους ενώ λέγεται πως έχουν μαγικές ιδιώτητες. Άνθρωποι που πιστεύουν στις ψυχικές ικανότητες των κρανίων λένε πως αυτά είναι το κέντρο ψυχικής ενέργιας. Κρατώντας τα κρανία μπορεί κάποιος να γιατρευτεί από οποιαδήποτε αρρώστια, να μάθει το μέλλον, αλλά και να σκοτώσει. Όποιος έχει και τα 13 Κρυστάλινα Κρανία μπορεί να αναστήσει νεκρούς, να εξολοθρεύσει ολόκληρες πολιτείες... Με λίγα λόγια, θα είναι ο Θεός.

Η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 22 Μαίου 2008. Παραγωγός θα είναι για άλλη μια φορά ο George Lucas και η μουσική του John Williams.

Indiana Jones: "X" marks the spot.



328 και σήμερα...

3 ουρλιαχτά:

  • Marvin said...

    Καλα ολα αυτα, δεν εχει σιτεψει ομως ελαφρως ο Χαρισον για να κανει ολες αυτες τις Ταρζανιες (έστω, Ιντανιες);

    nikisot said...

    symfwnw me ton apwpano Marvinako
    etsi opws paei 8a einai san ton swn konery ston james bond,pou gyrise me to peroukini kai 8umize kwnstantara!!

    Strahd said...

    Παιδιά συμφωνώ κι εγώ μαζί σας. Αλλά μια καινούργια ταινία του με θέμα τον Indiana Jones είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Από την άλλη... In Spielberg I TRUST :P Θα γίνει αρκετά καλή. Είμαι σίγουρος.