Sunday 9 September 2007

Τα Ζόμπι Έχουν Στύλ

Ακολουθεί έκτακτη είδηση:

Μόλις λάβαμε πληροφορίες ότι οι κάτοικοι σε ένα χωριό λίγο πιο έξω από την πόλη έχουν δεχτεί επίθεση από κάποια περίεργα όντα. Συνδεόμαστε αμέσως με την απεσταλμένη μας Τζέλα Καρμίρη να μας πει λεπτομέρειες. Τζελα σε ακούμε. Πες μας, τι κατάσταση επικρατεί εκεί;

"Mιρέλα μου, ένα θα σου πω! Πανικός! Κόσμος να τρέχει σαν τρελός από παντού λες και έχει εκπτώσεις στον ΖΑΡΑ! Εκρήξεις να διαδέχονται η μια πίσω από την άλλη! Το περίεργο βέβαια είναι τα πλάσματα που επιτίθενται στους κατοίκους του, κατά τα άλλα, πανέμορφου χωριού είναι άνθρωποι! Αλλά γεμάτοι εξανθήματα και σπυριά που κατασπαράζουν όποιον βρουν στο πέρασμά τους..."

*ΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜ*

"Να! Δεν ξέρω αν το ακούσατε κι εσείς αλλά έγινε μόλις κι άλλη μια έκρηξη, και μάλλον προέρχεται από την μεριά του νοσοκομείου... Από ότι μάθαμε, λίγες ώρες πριν σε μια στρατιωτική βάση λίγα χιλιόμετρα ΒΔ από δω, απελευθερώθηκε ένα περίεργο πράσινο αέριο και από τότε άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα στους κατοίκους."

Τζέλα μπορείς να μιλήσεις με κανέναν;

"Μισό λεπτό Μιρέλα μου. Βλέπω μια γιατρό να έρχεται προς το μέρος μου... Κυρία μου, μπορείτε να μου πείτ...."
"Ο άντρας μου θέλει να με σκοτώσει... Έμαθε για μένα και την ερωμένη μου... Θέλει να με σκοτώσει σας λέω... Ααααααααα....."
"Όπως ακούτε κι εσείς εκεί η τρέλα τους έχει βαρέσει κατακέφαλα. Από ότι μπορώ να διακρίνω υπάρχει και μια ομάδα ατόμων, κρατώντας όπλα, να σκοτώσει αυτά τα ζόμπι. Και από ότι φαίνεται μαζί τους είναι και μια... διακρίνω καλά;... ναι, ναι. Κουτσή!!"

Κουτσή είπες;

"Ναι κουτσή... Και αντί για πόδι έχει ένα ξύλο! Μιρέλα βλέπω ορδές από ζόμπι να έρχεται κατά εδώ... Μας είδαν.... Μάκη μάζεψε τα όλα... Φεύγουμε... ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΙΣΩ ΣΟΥ!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........."

*static*

Και αύτη κυρίες και κύριοι ήταν η Τζέλα Καρμίρη για το κανάλι "Planet Terror". Ακολουθεί ο καιρός και μετά η κωμική σειρά "Ποιός πηδάει τον μπαμπά;" Από εμάς... Καλό σας βράδυ!


330 και σήμερα...


2 ουρλιαχτά:

  • Equilibrium said...

    lol

    πες μου τη συχνότητα από αυτό το κανάλι αμέσως! θέλω να μάθω ποιος πηδάει τον μπαμπά. άντε. :)

    Strahd said...

    Φαντάζομαι θα βγει σε λίγο καιρό η σειρά DVD και θα μάθουμε όλοι ποιός επιτέλους τον πηδάει... :p