Friday 7 September 2007

Η Ζωή Εν Τάφω

Μαντάμ τσιγγάνα τινάζει τα πέταλα. Όλη η φαμίλια παρευρέθηκε στην κηδεία της. ΚΑΙ ΤΙ ΚΗΔΕΙΑ!! Μες την χλίδα η γρια. Και το κρεβατάκι της, και την LCD HD TV της και το DVD της - για να βλέπει τις τσόντες της ίσως (;) - και με το Chevas της (αν διψάσει; τι θα κάνει η γριούλα στον άλλο κόσμο; θα πιεί αμβροσία; tres banale). Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από τον οικογενειακό φωτογράφο τους (για γάμους, βαφτήσια, τώρα και για τις κηδείες σας. θα σας βγάζει 10 με 20 χρόνια νεώτερη...)





Αυτή είναι μετά θάνατον ζωή... Χλιδή!


332 και σήμερα...

4 ουρλιαχτά:

  • Marvin said...

    Εγω μια χαρα το βρισκω αμε! Και παρεχεις ολες τις ανεσεις στο νεκρο, ξεπερνωντας τους περιορισμους του παραδοσιακου 2x1 με δυο-τρια λουλουδια κι εξω απο την πορτα, αλλα και απο την αλλη βρισκεις την ευκαιρια να κανεις μια ξεγυρισμενη ανακαινιση, που η γρια ουτε να ακουσει δεν ηθελε και γουσταρε να μενει με τις μπακατελες. Αφου τα θελεις τοσο, παρτα μαζι σου να δουμε τι θα καταλαβεις, αντε να εξοπλισουμε το σπιτι με Βαραγκη, γαμω την καταπιεση μου τοσα χρονια!

    Δε μου λες, τωρα που το ξανασκεφτομαι, μηπως ειναι κανα καινουργιο τρεντ για να αναβιωθουν τα αρχαια αιγυπτιακα εθιμα, τοτε που θαβανε την οικοσκευη και μετα καπου παραχωνανε και τον νεκρο; (Εξαλλου, κι η λεξη γυφτος απο το Αιγυτπιος βγαινει, λες να το μαθανε και να το πηραν τοις μετρητοις;)

    Strahd said...

    Μωρέ λες; Αααα, πρέπει να ρωτήσω τον διακοσμητή μου. Πάντως κοιτούσα στο περιοδικό "La Vie à la Tombe" για να δω τις νέες τάσεις τις μόδας όταν είσαι νεκρός (μην πεθάνω ο καψερός και είμαι ντεμοντέ, απαπαπα δεν θα το αντέξω) και δεν έλεγε τίποτα. Μου φαίνεται θα αλλάξω και διακοσμητή και περιοδικό...

    APSOY said...

    Ρε συ? Μπας και θα την θάψουν ζωντανή???

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ - το σχόλιο σου άπαιχτο! (τώρα το δα..:Ρ)

    Anonymous said...

    tis valane k roloi na vlepi tin ora!!! lipi ena laptop k ena playstation...