Friday 27 July 2007

Όχι Πως Είμαι Κουτσομπόλα...!!


Από e-mail που έλαβα πριν λίγο καιρό και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.
Κουτσομπολιά και άλλα γιατί, όπως και να το κάνουμε, όλοι κρύβουμε μια... Λαμπίρη μέσα μας. Άντε στην χειρότερη μια Τατιάνα!! Ποιά είναι αληθινά και ποιά ψέμματα; It's your call...


1. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποκλήρωσε το γιο του Γιάννη, γιατί είναι gay ! Στη διαθήκη του ανέφερε: …δεν συμφωνώ με κάποιες επιλογές που έκανε στην προσωπική του ζωή.
2. Ο Σταμάτης Φασουλής νοικιάζει, μεταξύ άλλων και ένα ρετιρέ στο Χαλάνδρι, στο οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ένα απόγευμα είχε καλέσει το Μέμο Μπεγνή. Ο Φασουλής είχε κάνει «χρυσό»¨τον Μπεγνή να του κάτσει ( ή να κάτσει αυτός στον Μπεγνή) και από τα παρακάλια γρήγορα πέρασε στην… πίεση. Όλη η γειτονιά, λέει, άκουσε τον Μπεγνή να φωνάζει και να αντιστέκεται. Δεν είναι γνωστό αν τελικά έκατσε ή έφυγε.
3. Εκτός των άλλων, μέχρι και το φετινό Ιούνιο, ο Μπεγνής τα είχε με το Γιώργο Τσαλίκη.
4. Ο διάσημος τραγουδιστής που… πρόσφατα απέκτησε και παιδί κι ο οποίος γύρω στην άνοιξη συνελήφθη έπ' αυτοφώρω στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του με τρανσέξουαλ είναι ο Θάνος Πετρέλης! Ο οποίος είχε «μεγάλα μέσα» στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και παρακάλεσε να αποσιωπηθεί το γεγονός πάση θυσία.
5. Ο Πετρέλης «την έχει πέσει» ουκ ολίγες φορές σε θαυμάστριές του στα κέντρα όπου εμφανίζεται και δεν διστάζει να δώσει το κινητό του (και να ζητήσει από τις διάφορες..) και μετά τους στέλνει μηνύματα.
6. ένας άλλος που μέχρι και πριν 4 χρόνια «την έπεφτε» αβέρτα σε κοριτσάκια στις τουαλέτες των κέντρων που εμφανιζόταν ήταν ο… Τριαντάφυλλος.
7. Ο Σταμάτης Κραουνάκης τα είχε με το Γιώργο Μαζωνάκη.
8. Ο Πέτρος Κωστόπουλος συζούσε 2 χρόνια στο Παρίσι με το Λαλιώτη ( ήταν ζευγάρι φυσικά)
9. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δέρνει άγρια τη Μπαλατσινού (γυναίκα του).
10. Άλλοι διάσημοι που ξυλοφορτώνουν φρικτά τις γυναίκες τους, οι οποίες και τους έχουν καταγγείλει κατά καιρούς, είναι ο Κωνσταντόπουλος (πολιτικός), ο Δημήτρης Αβραμόπουλος (τσίτα γνωστό!!) και ο Γιάννος Παπαντωνίου. Τον τελευταίο τον είχε απειλήσει πέρυσι και σε εκπομπή του Πρετεντέρη στο MEGA η Λιάνα Κανέλλη ότι θα έβγαινε και θα έλεγε «…πως βγήκε το διαζύγιό του».
11. Ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου ξεφτιλίζεται αβέρτα από τη γυναίκα του κάθε φορά που βγαίνουν.
12. Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει φτιάξει συγκρότημα μπανγκαλόου στη Σέριφο, στα οποία φιλοξενεί τους φίλους του. Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής στο νησί έχουν ξεσηκωθεί, γιατί δηλώνουν ότι τις νύχτες εκεί γίνονται τρελά όργια και οι φωνές των συνουσιαζόμενων ακούγονται έντονα.
13. Μyth buster: κι όμως… ο Αλέξης Γεωργούλης δεν έχει «κάτσει» στο Λάκη Λαζόπουλο!!!
14. Η Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη «τα είχε» με το Μιχάλη Χρυσοχοίδη (πρώην υπουργός Δημ.Τάξεως) και έμεινε έγκυος. Η μάνα της έσπευσε να αποσιωπήσει το γεγονός, στέλνοντάς τη στην Αμερική να κάνει έκτρωση και να παραμείνει εκεί για 2 χρόνια.
15. Η Βάσω Παπανδρέου παραγγέλνει «μυρωδάτο» από την Ξάνθη.
16. Η Μαριέττα Γιαννάκου Κουτσίκου πράγματι «τα έχει» χρόνια τώρα με το σωματοφύλακά της και θέλουν διακαώς να βάλουν και στεφάνι! Ο λόγος για τον οποίο ο λαιμός της είναι χοντροκομμένος είναι λόγω των ορμονών που έπαιρνε κατά την περίοδο που προσπαθούσε να κάνει παιδί.
17. Η Nicole Kidman είναι μεγάλη λέσβο.
18. Η Mel Gibson είναι μεγάλος γύφτουλας στο τραπέζι: τρώει με ορθάνοιχτο το στόμα και με τα χέρια.
19. Γιατί διώξανε το Νίκο Χατζηνικολάου από τον ALPHA?? Ως γνωστόν, ο Χατζηνικολάου «τα είχε» (και ίσως συνεχίζουν ακόμα) με το Γιάννη Πρετεντέρη. Ο λόγος για τον οποίο χώρισε με την Έλενα Κατρίτση ήταν ότι εκείνη, παρ όλο που γνώριζε τις προτιμήσεις του, μια μέρα τον έπιασε καβάλα στον Πρετεντέρη και δεν άντεξε! Ο τωρινός του γάμος με την Κρίστυ Τσολακάκη (η οποία είναι κόρη μίας εκ των αδερφών Μπρόγιερ- που ήταν δίδυμες και τραγουδούσαν σε ελληνικές ταινίες με το Βουτσά ( μία απ' αυτές είχε παντρευτεί κάποτε κ το Βουτσά), ουσιαστικά είναι μια «βιτρίνα». Η Τσολακάκη «τα έχει» με τη Βίσση και μάλιστα ένα φεγγάρι η Βίσση την είχε πιάσει με την Ειρήνη Μερκούρη και είχε γίνει μεγάλος χαμός!!!
20. Σύμφωνα με γνωστό Αθηναίο δάσκαλο καράτε, η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει πολύ καλές π…..ες!!!!!!!!!!!!
21. Πριν 2 χρόνια η εκπομπή της Λαμπίρη ανακοίνωνε επί 2 εβδομάδες ότι θα αποκαλύψει θέμα ΣΟΚ! Τελικά το θέμα δεν προβλήθηκε ποτέ γιατί η Λαμπίρη θεώρησε ότι ήταν πολύ χοντρό και ότι θα κατέστρεφε κόσμο… το θέμα ήταν ένα video με το Θέμο Αναστασιάδη να τον «παίρνει» από νεαρό άντρα μοντέλο.
22. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Στέφανος Κορκολής και ο Χάρης Ρώμας έχουν AIDS. Επισκέπτονται συχνά αθηναϊκό νοσοκομείο το οποίο είναι γνωστό για την παροχή υποστήριξης σε φορείς του ιού, για εξετάσεις αίματος κ.λ.π.
23. Το μεγάλο κουαρτέτο της πόλης εδώ και χρόνια είναι: Αντώνης Ρέμος, Θέμης Γεωργαντάς, Πύρρος Δήμας και Γρηγόρης Αρναούτογλου. Είναι αλήθεια…
24. Πριν 2 χρόνια η Ευριδίκη μεταφέρθηκε στο Θριάσειο Νοσοκομείο με… εξαρτήματα στον κώλο!
25. Η Καλομοίρα παίρνεται με Σαουδάραβες επιχειρηματίες σε βίλα στην Παραλιακή.

11 ουρλιαχτά:

  • Anonymous said...

    to 23 me sokare pragmatika... ti douleia exei to moggolo 8emis gewrgantas me tous allous 3? ts ts ts

    Strahd said...

    Ενώ οι άλλοι 3 είναι θεότεκνα... :P

    Πάρε τον έναν και βάρα τον άλλον.

    darkenlight said...

    Καλα εχουν και οι 4 αυτό το βλέμμα του μπουρτζόβλαχου που μόλις άρμεξε την αγελάδα. Μια χαρά παρτάκια θα κάνουν στα λιβάδια (με ούζα πάντα).

    nikisot said...

    kala de to syzhtaw synopsises oti exw akousei se ayto to post!!!eyge!

    Mirela and Soula said...

    Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ

    1) Μισώ τον Φασουλή,τον Τσαλίκη,τον Μακεδόνα και όποια άλλη πουτάνα πάει να απλώσει χέρι στον Μέμο ΜΟΥ!!!ARGH
    2) Ο Πετρέλης την είχε πέσει πριν κάποια χρόνια ΚΑΙ στη μάνα μου ΚΑΙ στην κολλητή της σε ένα μαγαζί στη Χαλκίδα και αυτο με τα κινητά είναι αλήθεια!
    3) Ο Γιωργάκης Παπανδρέου δε χρειάζεται τη γυναίκα του να τον κάνει ρεζίλι...γίνεται απο μόνος του!
    4) Ποιός ξέρει να μου πεί πώς κάνει κανείς κράτηση στο bangalow του Λαζόπουλου;
    5) Λίγα τα λόγια σου για τη ΘΕΑ Nicole
    6) Μήπως το δεύτερο όνομα του Gibson είναι Albert;;(και ο νοών νοείτω)
    7) Αυτό για τη Βίσση το αφήνω να περάσει ασχολίαστο...
    8) Η Λαμπίρη κάνει καλές πίπες..όχι όμως και η Έλλη Κοκκίνου(απο έγκυρη πηγή..)
    9) Το οτι ο Παπακαλιάτης έχει AIDS είναι η τρανή απόδειξη οτι τελικά ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ και βλέπει τί τραβάνε οι έρμοι τηλεθεατές!!
    10)Να ήταν σουηδοί οι επιχειρηματίες να πήγαινα κι εγώ να δώ άσπρη μέρα..αλλά Σαουδάραβες;(φαντάζομαι 10 "τύπου Σανταμ Χουσεϊν" να πηδ@νε την Καλομοίρα..)ΕΛΕΟΣ

    Soula

    APSOY said...

    Υπερπληροφόρηση...
    Έχω πάθει σοκ!
    Βέβαια, δυσκολεύομαι να πιστέψω κάποια... Αλλά δεν έχει σημασία... :)

    Κοίτα να δεις...
    Τώρα με προβλημάτισες / να δω πως θα δουλέψω...

    Strahd said...

    Έχεις δίκιο apsoy. Ένα σοκ όντως το παίρνεις...

    nakupenda said...

    Xaxa!! Κι εμένα μου το στειλανε αυτό! Το διάβασα όλο γμτ - έπεσα στη λούμπα.. Κι έλεγα, όοοοχι δε με αφορά, δε με νοιάζει!!!

    Anonymous said...

    με κουφανες!
    καποια τα ηξερα καποια οχι.
    απλα δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να βγαινει ετσι στην φορα η ιδιωτικη ζωη των επωνυμων.εσυ θα ηθελες να βγαλουν στην φορα την πρωσοπικη σου ζωη?
    αλλα απο την αλλη βεβαια ισως και να τους αξιζει με τετοιες μαλακιες που κανουν...

    Anonymous said...

    έσκασα στα γέλια με το «μυρωδάτο» της Βάσως γι' αυτό είναι μέσα στη νύστουλα κάθε φορά που μιλάει και ζορίζεται

    Aviator said...

    Σχετικά με το AIDS επειδή είναι ευαίσθητο θέμα.. άλλο να έχουν HIV και άλλο να έχουν αναπτύξει AIDS. Επίσης, μπορεί απλά να τους είδε κάποιος σε νοσοκομείο και απλά να είχαν πάει για εξετάσεις.. όπως ο καθένας μπορεί να πάει. Αυτό δεν σημαίνει οτι όποιος πάει για εξετάσεις είναι και οροθετικός.. αν είναι όμως επιβεβαιωμένο πάω πάσο.