Thursday 12 July 2007

Η Συνέχεια Της Παράνοιας

Kαι εκεί που όλοι νομίζαμε ότι είμασταν ασφαλείς να ξαναπακετάρουμε τις βαλίτσες μας να πάμε για κανένα ταξιδάκι βρε αδερφέ, μετά από το σοκ που πήραμε βλέποντας το Hostel του Eli Roth, ΤΣΟΥΠ να' σου και το Hostel 2 - Η Συνέχεια της Παράνοιας, και άντε πάλι να κλειστούμε στα σπίτια μας. 3 φίλες πάνε για διακοπές στην Ρώμη, αλλά καταλήγουν σε ένα "ήσυχο" χωριό στην Σλοβακία. Εκεί πέφτουν στα νύχια της σπείρας όπου απαγάγει νεαρά άτομα και τα προορίζει για την δολοφονική διασκέδαση πλουσίων πελατών. Και εμπρός καλά μου ποδαρακιάααααα...

Mental Note: Nα μην εμπιστευτώ ποτέ όμορφες κοπέλες όπου λένε με τσαχπινία και χάρη "Nozdrovja"!!

Αν νομίζατε ότι τα είδατε όλα στο πρώτο Hostel ε, δεν έχετε δει ακόμα το δεύτερο γι' αυτό μιλάτε. Η παράνοια είναι μεγαλύτερη και τα βασανιστήρια σκέτη φρίκη. Από σκύλους δολοφόνους, μέχρι ανώμαλες κοντέσσες, αυτό το Hostel τα έχει όλα. Και αν νομίζατε ότι η περιβόητη σκηνή με το μάτι από το πρώτο ήταν φρικιαστική, περιμένετε να δείτε το τέλος του δεύτερου. Ένα μόνο σας λέω, κορίτσια θα πάρετε το αίμα σας πίσω για όλα τα δεινά που το πέος σας έχει δημιουργήσει. Και ο νοών... νοείτω.

Υπάρχει και μια σκηνή που μια τρελή κοντέσσα λούζετε με αίμα από παρθένα. Η διαστροφή αυτής της σκηνής βασίστηκε στην πραγματική ιστορία της Elizabeth Bathory, της "Αιματηρής Κοντέσσας" της Ουγγαρίας όπως ήταν γνωστή, όπου την περίοδο 1500 με 1600 είχε σκοτώσει πάνω από 600 παρθένες γυναίκες από τα διάφορα χωριά και το υπηρετικό προσωπικό. Λένε ότι λουζόταν με το αίμα τους για να διατηρήσει την νιώτη της!

Τελικά ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα της ταινίας; "Σπίτι μου σπιτάκι μου σπιτοκαλυβάκι μου..." Α, και να μην πας σε ξένα μέρη αν είσαι παρθένος. Που ξέρεις σε τι ανωμαλιάριδες θα πέσεις.

8 ουρλιαχτά:

  • Anonymous said...

    Μάπα το καρπούζι, άκουσα... Καμένος είσαι;

    Strahd said...

    To πρώτο το βρήκα διαστροφικά καλούτσικο :P Αυτό απλά διαστροφικό...

    relative_stranger said...

    επίσης
    Και λίγο απλό αφού suspence=0 τα είχε δείξει όλα στο 1ο και δεν την ευχαριστήθηκα την εκδίκηση (αντίθετα με το άλλο στην τουαλέτα)

    Strahd said...

    E, ναι δεν πέθανε αυτός που ήταν στην ρεσεψίον... LOL... DIE BITCH DIE DIEEEE!! :p

    Anonymous said...

    Σε μερικά θρίλερ όμως, όπως το scream, δεν έλεγαν πως αν είσαι παρθένος δεν τα τινάζεις τα πέταλα;

    Strahd said...

    E, εδώ έχουν αλλάξει οι ρόλοι.

    Anonymous said...

    Περάσαμε δηλαδή στις αλλαξοκωλιές....καλή είναι μια αλλαγή πάντως! Γενικότερα, τα περισσότερα έργα που έχουν συνέχεια είναι μάπα σε σχέση με τα πρώτα.

    Strahd said...

    Πολλές φορές τα sequel είναι bigger που δεν σημαίνει απαραίτητα better.