Tuesday 10 July 2007

"Ξέρω Ποια Είμαι, Τι Θέλω Και Πως Να Τον Παίρνω... Αυτόν Που Θέλω" Νο. 3ο Το Μακρύτερο - The Bitch and the Gay


14 Ιουνίου - Ήρθε επιτέλους το καλοκαιράκι ημερολογιάκι μου. Επιτέλους για να φορέσω και τις καινούργιες υπερ-μίνι φούστες που αγόρασα από το ΖΑΡΑ. Όχι ότι και το χειμώνα δεν τις φοράω για να ρίξω τα τεκνά, λέμε τώρα. Έχω βρει ένα τεκνό που θέλω να ρίξω αλλά υπάρχει ένα itchy bitchy προβληματάκι... Είναι gay. Αχ, θα τι θα κάνω; Κάτι θα σκεφτώ η ρουφιάνα.

17 Ιουνίου - Ημερολογιάκιιιιιιιιι μου. Αχ είμαι πουτάνα τελικά. Και το λέω με την καλή έννοια, όπως πάντα. Καλέ εμένα πρέπει να μου δίνεται τους gay να τους κάνω πάλι άντρακλες!! Χτες, που λες πήγαμε σε ένα κλαμπ με την παρέα μας και ήρθε κι αυτός - ο Νίκος - αλλά χωρίς το αγόρι του. Πήγα και τον πλησίασα και μιλάγαμε για ώρα. Έπινε και έπινε. Καλέ στόμα δεν έκλεισε όλη την βραδιά. Και όταν τον είδα ζαλισμένο είπα μέσα μου, ή τώρα ή ποτέ. Τον πλησιάζω, βάζω το πόδι μου πάνω του και του λέω "Αλήτη απόψε είναι η βραδιά σου. Αλήτη απόψε κάνε με ό,τι θες." Κι αυτή η χαμούρα δεν έκανε τίποτα. Ε, τότε τον αρπάζω και τον φιλάω. Αχ, ναι νιώθω περίφανη που κατάφερα να τον κάνω να ξεχάσει την τσούλα τον φίλο του. Μήπως θα έπρεπε να νιώθω τύψεις......; Μπαααα...

22 Ιουνίου - Όλη την εβδομάδα με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρώταγε πως θα το πει στο αγόρι του, τον Παύλο. Του είπα ότι δεν με ενδιαφέρει, αλλά θέλω να ξέρει ότι εγώ τον θέλω. Και να παρατήσει την πουστάρα τον φίλο του γιατί δεν με ξέρει καλά εμένα. Θα της βγάλω τα μάτια. Ακούς εκεί που θα μου φάει γκόμενο, ποιός;, ένας άντρας... Δεν με ξέρει καθόλου καλά!!

23 Ιουνίου - Γκρρρρ... ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ!!! Όχι εγώ καλό μου ημερολογιάκι. Ο γκόμενος του Νίκου, ο Παύλος. Χτες που λες καλό και ροζουλίνι μου ημερολογιάκι μου, βγήκαμε έξω όλη η παρέα και ήταν και ο Νίκος με τον Παύλο. Εγώ κυρία όμως. Έκανα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Αλλά από ένα σημείο και μετά τους έβλεπα μαζί όμως και άρχισα να ανησυχώ. Τι έχει γίνει τώρα; Αποφάσισα να ψαρέψω τον βλάκα τον γκόμενό του για να δω. Πάω, που λες ημερολογιάκι μου, σαν θεα που είμαι (καλά εεεε, φορούσα αυτο το strapless μπλουζάκι το ροζ που αγόρασα προχτές που είχα πάει για ψώνια με την Ντίντι, και μια μίνι φούστα μαύρη. Έκανα απίστευτο σουξέ πάλι). Τι έλεγα, ξέχασα... Αααα ναι. Πάω που λες και τον ρωτάω τι έγινε; Και τι μου είπε η πουτάνα; Ότι χτες πήγε σπίτι του ο Νίκος και έκαναν έρωτα... Μου ανάβουν τα λαμπάκια εκείνη την ώρα. Δεν μου έχει φάει γκόμενο καμιά γυναίκα και θα μου τον φας εσύ μώρη, σκέφτηκα. Αλλά όπως πάντα ΚΥΡΙΑ δεν το έδειξα μπροστά του. Του είπα συγγνώμη να πάω να πουδράρω την μύτη μου και πήγα προς τον Νίκο. Και του ζήτησα εξηγήσεις. Δεν μπορείς να με αφήσεις έτσι. Με μαγάρισες (τρόπος του λέγειν ημερολογιάκι μου, απλά να το παίξω λίγο drama queen) και τώρα θες να με παρατήσεις στους δρόμους; Πρέπει να διαλέξεις αυτόν ή εμένα την ΘΕΑ!! Έτσι του είπα και έφυγα. Δεν ξέρω τι έγινε από εκεί και πέρα. Μου κόλλησε ένα τεκνό 21χρονο μαζί με τον φίλο του και πήγαμε σπίτι τους και βγάλαμε τα μάτια μας... Αχ!!

26 Ιουνίου - Ουφ, αυτή η ζέστη δεν λέει να φύγει. Έχω απίστευτες κάψες. Και εκεί που έψαχνα να βρω το εργάλειο που κάνω "μασάζ" τσουπ ακούω το "έχεις μεγάλο ταλέντο στα χείλι" από το κινητό μου και καταλάβα ότι ήταν το μωρουλίνι μου. Το σηκώνω και με μια ναζιάρικι φωνή λέω "νιιιιιιιιιιιιιι;" Μου είπε ότι του τα είπε όλα και χώρισαν. Εγώ έκανα το σήμα της νίκης και χοροπήδαγα στο κρεββάτι μου. Νίκησα!! Μου είπε βέβαια ότι αν ο Παύλος με πετύχει στον δρόμο θα μου βγάλει τα μάτια. "BRING IT ON BITCH!!" Δεν σε φοβάμαι μωρή. Μετά τον ρώτησα αν τελικά θα είμαστε μαζί. Μου είπε δεν ξέρει ακόμα, θα το σκεφτεί. Αλλά έγω είχα το νου μου άλλου... Αχ, είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου γιατί κατάφερα και έκανα έναν gay, άντρα!!

10 Ιουλίου - Όλο αυτό τον καιρό περίμενα, περίμενα και περίμενα λίγο παραπάνω. Σαν την Πηνελόπη κι εγώ. Με τους μνηστήρες παρέα περιμένοντας τον Νίκο μου. Με πήρε εκεί που έκανα μάσκα ομορφιάς και μου είπε ότι τα ξαναβρήκαν. Παραλίγο να σπάσει η μάσκα από τα νεύρα μου. Σίγουρα η πουτάνα η άλλη θα του κλάφτηκε. Την σκρόφα. Δεν με ξέρει όμως καλά εμένα. THIS MEANS WAR...!! Tέρμα από εδώ και πέρα η καλή κοπελίτσα με τα πανέμορφα κατάξανθα μαλλάκια. Τώρα θα γίνω η πανέξυπνη, όχι πως δεν ήμουν δηλαδή, σκρόφα με τα πανέμορφα κατάξανθα μαλλάκια που παίρνει αυτό που θέλει... Και ημερολογιάκι μου ένα σου λέω. Παύλος is going dooooown....!!

6 ουρλιαχτά:

  • relative_stranger said...

    άτιμη fottuta! stand back και άσε τα παιδιά να χαρούν τον έρωτα τους!

    Geo said...

    Go Bitch go!!
    Άχαχαχα πολύ καλό! ;)

    Mirela and Soula said...

    Αααααααα θα της βγάλω τα μάτιααααα!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΡΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    Anonymous said...

    ΒΡΩΜΑ!!Θα σου κανω μηνυση για κλοπη πνευματικων δικαιωματων και θα σου ζητήσω..ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!
    Ειπαμε ΟΚ,να αντιγραφουμε καταστασεις απο τη ζωη...αλλα ΟΧΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!!Ακους εκει!

    Strahd said...

    @aris

    Ναι άλλα ήταν τέλειο για το ημερολόγιο μιας fottutas. :P Χιχιχιχιχι... :D

    Grigsgr said...

    Το μόνο που θα πώ είναι. ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
    μονο αυτό μπορώ να πώ.
    χε χε
    μπράβο σταντάκο μου