Thursday 12 July 2007

"Ξέρω Ποια Είμαι, Τι Θέλω Και Πως Να Τον Παίρνω... Αυτόν Που Θέλω" Νο. 3 και 1/2 - The Bitch and the Gay-Τhe Conclusion


10 Ιουλίου (συνέχεια) - Γλυκό και ροζουλίνι ημερολογιάκι μου, χίλια συγγνώμη που σε έκλεισα έτσι, αλλά είχα πολλά νεύρα. Όλο το υπόλοιπο της ημέρας σκεφτόμουν πως να εκδικηθώ την πόρνη, τον Παύλο, που τρώει τους γκόμενους από μικρές και ανυποψίαστες καλλονές των Β.Π. Και εκεί που φώναζα την δούλα μας να μου φέρει το Evian να ηρεμίσω, τσουπ μου ήρθε μια σατανική ιδέα. Θα έπερνα τον Νίκο να του πω ότι έπιασα τον Παύλο να βγαίνει έξω με γκόμενο. Δεν άργησα να βάλω το σατανικό, αλλά πανέξυπνο όπως πάντα, σχέδιο μου σε εφαρμογή. Τον πήρα, που λες ημερολογιάκι μου, τηλέφωνο και του λεω αυτό κι αυτό. Είδα τον Παύλο με ψωνίζεται στην Κουμουνδούρου. Ο Νίκος έξαλλος με ρωτούσε λεπτομέριες κι εγώ έκανα ότι και καλά δεν πρόσεξα καλά γιατί σίγα μη με ενδιαφέρει το τι κάνει αυτή η σκρόφα. Αλλά του είπα ότι φορούσε ένα γαλάζιο χαβανέζικου στυλ πουκάμισο, ένα τζιν παντελόνι της κακιάς ώρας και είχε μαζί του την μαύρη τσάντα του. Το τεκνό που ψώνιζε ήταν περίπου στα 1.80, γεροδεμένος, με μια πολύ καλή ροζ μπλούζα και ένα τζιν Roberto Cavalli και γυαλιά ηλίου Armani. Άκουσα ότι τον έλεγαν Τάκη, άλλα περισσότερα δεν ξέρω γιατί δεν πρόσεξα του είπα. Όλα κι όλα μη με πάρει και για καμιά κατίνα. Ο Νίκος, ημερολογιάκι μου, τρελάθηκε. Νόμιζα ότι κάτι θα μου πάθαινε. Μου είπε ότι με κλείνει και ότι θα τα λέγαμε αύριο. Αχ, λες να τον χωρίσει; Θα σε κρατήσω ενήμερο ημερολογιάκι μου. Πάω τώρα να βγω με τον Τέλη και τους φίλους του που θέλουν να μου δείξουν την νέα συλλογή τους από γραμματόσημα. Taaaa...

11 Ιουλίου - Εκεί που γύρναγα σπίτι τα ξημερώματα μετά από μια τρελή παρτ... εεε, συζήτηση οικολογικού περιεχομένου με τον Τέλη και τους φίλους του, χτυπάει το κινητό μου. Νόμιζα πως ήταν ο Τέλης να μου πει ότι ξέχασα την κυλότα μου εκεί (γιατί την είχα βγάλει επειδη ζεστενόμουν όχι για τίποτε άλλο) αλλά εγώ, σκέφτηκα, ποτέ δεν φοράω και ήμουν έτοιμη να του τα ψάλω για ποιά άλλη τσούλα είχε εκεί και με το που το σηκώνω το τηλέφωνο μιλάει ο Νίκος. Μου έλεγε διάφορα αλλά ήμουν ζαλισμένη από την τρελή... κουβέντα με τον Τέλη και δεν πολύκαταλάβαινα. Του το κλείνω και πάω σπίτι. Κοιμάμαι και το μεσημέρι, όταν ξύπνησα επιτέλους, βλέπω 10 αναπάντητες κλήσεις. Και όλες από τον Νίκο. Σκέφτηκα αυτό ήταν! Ο Νίκος χώρησε την πόρνη τον Παύλο και επιτέλους θα γραφτώ στην ιστορία σαν την πρώτη γυναίκα που έβαλα πάλι κάποιον άντρα gay στον σωστό δρόμο. Τον παίρνω τηλέφωνο μέσα στην τρελή χαρά να του πώ "I DO!" όπως στις ταινίες, και όταν το σήκωσε λέω "ναι αγάπη μου, θα είμαι για πάντα μαζί σου" ακούω την τσιμπουκωμένη φωνή του Παύλου να μου λέει "έμπρός; εσύ είσαι μωρη ξεκ... (ούτε να το γράψω δεν μπορώ ημερολογιάκι μου μη σε κάνω να κοκκινίσεις) που ήθελες να μου κλέψεις τον άντρα;" Του είπα ναι εγώ είμαι μωρή και θα στον φάω. Μου είπε ότι με έπαιρνε ο Νικός τηλέφωνο το πρωι γιατί τελικά δεν θέλει να δει τα μούτρα μου ποτέ πια και ότι έκαναν τριο με τον Τάκη και το γούσταρε πολύ!!! Και μου το έκλεισε στα μούτρα ημερολογιάκι μου... Ναι, στα μούτρα. Πφφφ, α να πάνε στον κόρακα. Όλες οι λούγκρες έτσι είναι. Τον π@ύτσο έχουν στο μυαλό τους και τίποτε άλλο. Ενώ εγώ πάντα βλέπω και τον εσωτερικό κόσμο του άλλου. Δεν πέφτω στο επίπεδο τους. Τελικά δεν μου πάει το bitch εμένα ημερολογιάκι μου. Μα με φαντάζεσαι εμένα σκρόφα; Όχι, μα με φαντάζεσαι; Τελικά θα μείνω η καλή, γλυκιά και αγαθιάρα κοπελίτσα με τα πανέμορφα κατάξανθα μαλλιά. Γιατί, αγαπημένο μου ημερολογιάκι, όπως λένε, την bitch πολλοί εμίσησαν. Την πουτάνα ουδής!

12 ουρλιαχτά:

  • Anonymous said...

    ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΣΟ ΖΟΥΜΕ!

    Strahd said...

    LOL... Πες το ψέμματα... :P

    Χαχαχαχαχαχα...

    Anonymous said...

    τσ τσ τσ πολύ άτυχη η κοπελιά. όλα στραβά της πάνε. μα να μην μπορείς να κλέψεις ένα γκόμενο τη σήμερον ημέρα χωρίς να σε πουν ποτάνα! που βαδίζουμε?

    Strahd said...

    Ναι φίλε ethan. Έχει κάνει πολλές προσπάθιες και τελικά τίποτα... Αν ο άνθρωπος είναι γκαντέμης... :P

    relative_stranger said...

    Δόξα το θεό, τέλος καλό όλα καλά (για τα παιδιά δηλαδή) κι ας μείνει η fottuta να κάνει π... οικολογικές συζητήσεις.

    nikisot said...

    aytos o rodrigo kati 8elei na sou pei
    caaaaaamise ta...
    :p
    pantws ti wraia, eniwsa thn anagkh na parw pop corn diabazontas ayto to post ,8elw ki allo!!

    Strahd said...

    Καλά το comment του rodrigo έφαγε delete. Άσε που βαριέμαι να κατεβάζω το ισπανιό λεξικό από τα πατάρι να μεταφράζω.... :P

    Anonymous said...

    Τι τραβάει ο κόσμος στις μέρες μας για να βρει σεξ...Δηλάδή επειδή πήγε να κλέψει τον γκόμενο είναι πουτάνα; Τι πιο αθώο στην εποχή μας από αυτό το ασήμαντο πραγματάκι!

    Strahd said...

    Χμμ όπως το πάρει κανείς φίλε Δήμο. :)

    Anonymous said...

    Στην εποχή μας αγαπητέ Χρήστο, το να είσαι κωλοχαρακτήρας θεωρείται αρετή κι αν είσαι το καλό παιδί, είσαι και ο δακτυλοδεικτούμενος μαλάκας, που δεν εκσυγχρονίζεται. Δυστυχώς αυτά επιβάλλει η μόδα βλέπεις. Το θέμα είναι αν θα αφομοιωθείς ή θα παραμείνεις κάτι το ξεχωριστό, όπως είσαι κι εσύ άλλωστε!

    Strahd said...

    Το "κωλοχαρακτήρας" δεν πρόκειται να το αφομοιώσω ποτέ κι ας είμαι έξω από την μόδα...

    Anonymous said...

    Διότι είσαι καλός άνθρωπος και δε μπορείς να κάνεις πουστιές στους άλλους. Το ξέρουμε και οι δυο αυτό πολύ καλά. Οπότε, θα είμαστε οι οπισθοδρομικοί πάντοτε, όμως θα είμαστε αληθινοί κι αυτό μετράει περισσότερο από όλα.