Saturday 21 April 2007

To Απόλυτο Πουτανάκι Της ΤV

Μιας και μιλάμε για fottutes ανακάλυψα το παρακάτω άρθρο για το απόλυτο πουτανάκι που έχει περάσει ποτέ από την τηλεόραση και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Κυρίες και κύριοι η Κάντυ - Κάντυ!!


Η "γλυκιά" Κάντυ ήταν το μεγαλύτερο τσουλί που έχει περάσει στην ιστορία των cartoons....Τί κακό κι αυτό να την ερωτεύονται όλοι, μα όλοι, οι άντρες της ιστορίας, ενώ ήταν μια κακάσχημη φακιδομύτα με μαλλί σαν της Ντάλιας στο ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ! Πως να μην εξανίσταται μετά η καϋμένη η Ελίζα και να μην παρεκτρέπεται, έστω, κάποιες φορές, όταν δεν τολμούσε να ερωτευτεί κάποιο αγορι και τσουπ, η " γλυκιά και αθώα" Κάντυ θα της τον βούταγε!

Η αρχή έγινε με τον Άντονυ, τον οποίο, όπως θυμάστε τον ήθελε πρώτη η Ελίζα! Αλλά η Κάντυ δεν χαμπαριάζει απο τέτοια, παροτι μόλις 12 χρόνων , σε τέτοια θέματα ειναι αδίστακτη και έτσι ο αθώος Αντονυ πέφτει στα δίκτυα της....Και να τα γλωσσόφιλα και τα χουφτώματα από τα δώδεκα στους κήπους με τα τριαντάφυλλα που καλλιεργούσε ο ευαίσθητος, ξανθούλης Άντονυ! Μετά μου ήθελε και κυνήγι της αλεπούς η χωριάτισσα , λες και ειχε και στο ορφανοτροφείο κυνήγι της αλεπούς, και εκεί σκοτώνεται ο Άντονυ....Στο μεταξύ έχει καταφέρει να την ερωτευτούν και ο Άρτσι και ο Στήαρ! Το ότι ο Άρτσι είναι το αγόρι της δήθεν καλύτερης της φίλης Άννυ και ο Στήαρ το αμόρε της χοντρούλας, αλλά καλόκαρδης Πάτυ, κολλητής της επίσης, ποσώς την ενδιαφέρει...Καλός ο Άντονυ, αλλά πολύ φλώρος , ρε αδερφάκι μου, με τα τριαντάφυλλα και τα άλογα όλη τη μέρα, δεν γίνεται δουλειά, σκέφτηκε η γλυκιά Κάντυ και έβαλε πλώρη για ένα πιο άγριο και ατίθασο αρσενικό, τον Τέρενς Γκράντσεστερ! Το ότι τον ήθελε η Ελίζα και αυτόν, δεν φαίνεται να την αποσχολεί διόλου!

Αλλά τι περιμένεις από μια κοπέλα που στα 13 της ξεμοναχιάζεται με τον Τέρυ στους στάβλους του κολεγίου, αν θυμάστε το σχετικό επεισόδιο!Σαν να μη φτάνουν όλα αυτά για την καϋμένη Ελίζα, το χαριστικό πλήγμα είναι όταν ερωτευεται την Κάντυ και ο αδελφός της ο Νήλ....Ε, εσείς αν ήσασταν στη θέση της Ελίζας τι θα κάνατε;;! Και το πιο εκνευριστικό ,όλα αυτά τα κάνει η φακιδομύτα με το πιο αθώο ύφος του κόσμου, με ένα μόνιμο χαζοχαρούμενο χαμόγελο και το απορημένο ύφος "Μα γιατί με ερωτευονται όλοι, την πουτάνα;;"! Και όλοι να την βρίσκουν και αξιολάτρευτη! Το ξέρω πως αυτή τη στιγμή απευθύνομαι στα πιο κατώτερα ένστικτα της ζήλιας και του φθόνου, αλλά σκεφτείτε λίγο!

Όλοι, θα έχετε γνωρίσει στη ζωή σας ένα τόσο εκνευριστικό άτομο ,όπως η Κάντυ,που με το δήθεν καλόκαρδο και ενοχλητικά εξωστρεφές στυλάκι της, δεν σας αφήνει να σταυρώσετε γκόμενο , κερδίζει τη συμπάθεια όλων στη δουλειά , γίνεται η ψυχή της παρέας, ενώ εσείς το μόνο που θέλετε είναι να την πλακώσετε στις φάπες ! (Μα κοιτάξτε τη λίγο στη φοτό :τα αγελαδίσια μάτια, το δήθεν αγγελικό προσωπάκι, το "μπουμπουκένιο" στοματάκι!Δεν είναι για πολύ ξύλο Γι 'αυτό λοιπόν προτείνω :να της δώσουμε παμψηφεί τον τίτλο "απόλυτο cartoon πουτανάκι" και H καταπληκτκή Ελίζα, να αποκατασταθεί στα μάτια μας, σαν ένα πληγωμένο κορίτσι, που δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει καμια εφηβική αισθηματική της φαντασιώση επειδή πάντα παραμόνευε, το αρπακτικό- γλυκιά η Κάντυ...

12 ουρλιαχτά:

  • Geo said...

    Ευτυχώς δηλαδή για εμάς που οι δύο δημιουργοί της σειράς μαλλιοτραβιούνται ακόμη στα δικαστήρια στην Ιαπωνία και έτσι δεν είχαμε ποτέ συνέχεια αυτής της μεγάλης "Κυρίας"

    Strahd said...

    Αντε ρε. Γιατί;;;

    Geo said...

    Μαλώνουν για το ποια θα είναι η τσατσα... εεε παρδόν, "μαμά" της Κάντυ

    Grigsgr said...

    kai ystera malwnoume gia ton sogkokou kai ta pokemon.
    a re candy candy, ti mas ekanes.

    candy's τετραδιάκι said...

    Mμμμαλιστα!!!

    candy_candy said...

    eisai asxetos kai den ksereis ti sou ginetai..........

    Anonymous said...

    Κι εσύ το ίδιο μου φαίνεται... Ηλήθια, χαζή... Μια χαρά τα λέει το παιδί. Πετάχτεικες σαν πουτανάκι που είσαι και μίλησες κι όλας. ΟΥΣΤ.

    candy_candy said...

    kai esy ti eisai??????????
    ena poustraki tou kerata..
    exeis kai apopsh palio kseftila....

    Anonymous said...

    kalhmera!!!!!!

    Anonymous said...

    hello!!

    Anonymous said...

    po po file mou esu prepei na eisai polu agamhtos gia na ka8esai kai na asxoleisai me thn candy-candy kai na th 8eoreis kai poutanaki! To mono pou se sozei einai kamia malakia giati se ligo to phgmeno sperma 8a mplokarei kai alles leitourgies sou, ektos apo th skepsh.

    Strahd said...

    Μάλλον εσύ πρέπει να είσαι αγάμητος φίλε μου γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι και νευριάζεις με ένα τέτοιο ποστ... Και κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία για να μην σε καταλάβουμε σημαίνει πως γενικότερα σε έχουν πάρει χαμπάρι το πόσο αγάμητος είσαι και ξέρουν ποιος είσαι... Ξέρεις υπάρχουν και τα μπουρδέλα μιας και δεν σου κάθεται κανένας.