Tuesday 27 February 2007

Psychology 101 - Ή Πως Να Φρικάρετε Σε Μια Μέρα

Σήμερα δεν ξέρω, αλλά δεν έχω και την απίστευτη όρεξη. Έγιναν τόσα τρελά πράγματα χτες που πραγματικά χρειάζεσαι λίγη ώρα να τα συνειδητοποιήσεις. Η πρώτη, αν θέλετε να την χαρακτηρίσουμε "φρίκη", ήταν με απίστευτη ταλαιπωρία που έφαγα με την αλλεργία που εμφανίστηκε από το πουθένα και έτρεχα σαν τον τρελό στους γιατρούς, ενώ σήμερα εξαφανίστηκε όπως ακριβώς εμφανίστηκε - από το πουθενά. Επίσης χτες μου έτυχε και το άλλο κουλό (ναι, ναι ήταν μια από αυτές τις μέρες όπου δεν ξέρεις τι μπορεί να σε περιμένει στην γωνία, και προσωπικά δεν είμαι και μεγάλος φαν της γωνίας, πολύ άβολη). Σε μια συνέντευξη που πήγα για μια θέση σε μια εταιρεία, ο εργοδότης από ένα σημείο και μετά άρχισε να παίζει τον ρόλο του ψυχολόγου. Πως λέμε έλα να παίξουμε το γιατρό και όπου μας βγει;

Μιλούσαμε επί μια ώρα παρακαλώ για μένα, για το σπίτι μου, για τις σχέσεις μου, για την ζωή μου γενικότερα. ΟΚ, το ζήσα κι αυτό λέω μετά από μια ώρα μπλα μπλα και ακόμα περισσότερο μπλα! Και στο τέλος μου πετάει και το "Να πας στην ευχή του Θεού και της Παναγίας..." Τους 12 Απόστολους ξέχασε αλλά ΟΚ. Δεν ξέρω από που ήρθε αυτό και τι σημαίνει αλλά σε κάποια φάση νόμιζα πως μπήκα στην Ζώνη του Λυκόφωτος!!

Τι τραβάω κι εγώ και δεν το ομολογώ... Oh, wait αφού τα λέω τι σκάω; Τελικά μπορεί να λένε ότι όλα στην ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχω ανακαλύψει. Που θα μου πάει.

Αλλά θα πω και κάτι που είμαι σίγουρος ότι βοηθάει: οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημα, σε οποιαδήποτε συναισθηματική κατάσταση κι αν βρίσκεστε, χαμογελάστε. Κάνει καλό!

0 ουρλιαχτά: