Sunday 25 February 2007

Η Σούλα Σκοτώνει Το Ταλέντο (Part Two-ζα)

Συνεχίζουμε την μικρή μας αναδρομή στην ζωή της Σούλας Καυλογιάννη με το δεύτερο και τελευταίο μέρος του αφιερώματος του Biography Channel.

Η Σούλα έγινε αμέσως μεγάλη σταρ και ακολούθησαν κι άλλες ταινίες μετά από αυτή όπως "Σουλά η Τσούλα", "Αμάρτησα για το καυλί του" και το εξαίρετο "Υπολοχαγός Πουτάνα". Αλλά μετά την πανελλαδική αναγνώριση που είχε σαν την καλύτερη σταρ του ελληνικού πορνό, η Σούλα έπεσε σε κατάθλιψη και αυτό την οδήγησε στα ναρκωτικά. Η κολλητή της φίλη Τάνια (a.k.a. Φώτης), από την πιάτσα που έκαναν μαζί στην Σόλωνος, είπε: "Μια μέρα μπήκα σπίτι της και την βρήκα σε άθλια κατάσταση. Την βρήκα στα τέσσερα και νόμιζα πως είχε πελάτη, αλλά τελικά έψαχνε κάτι στο πάτωμα. Την ρώτησα κι εγώ "Μωρή τι ψάχνεις; Σου έσπασε κανένα νύχι;" Όταν με είδε μου είπε "Που είναι η δόση μου γαμώ την πουτάνα μου;" και της είπα "Τι βρίζεις τώρα την μάνα σου μώρη; Τι σου έφταιξε;" Ε, όχι να με περάσει και για την γρια μάνα της..."

Η Σούλα πέρασε ένα χρόνο σε ίδρυμα για να ξεπεράσει το πρόβλημα της με την κατάθλιψη και τα ναρκωτικά. Πέρασαν αρκετοί μήνες, αλλά τελικά η Σούλα βγήκε νικήτρια. Βγαίνοντας από το ίδρυμα προσπάθησε να μπει ξανά στο κόσμο του πορνό αλλά βρήκε όλες τις πόρτες κλειστές. Όμως δεν το έβαλε κάτω.

"Μια μέρα ήρθε σπίτι μου", είπε ο επικεφαλής της Ψώλη-music Χριστόφορος Μαρκαγιαννακουλάκης. "Μου είπε ότι θέλει να κάνει δίσκο. Θέλει να ξανασχοληθεί με την μουσική. Φυσικά της είπα να πάει να πηδηχτεί. Αυτή το πήρε κυριολεκτικά και το κάναμε... Ε, την επόμενη μέρα της έκανα το πρώτο της δίσκο." Η Σούλα με τον δίσκο της "Τσου σε ΛΑ μίζονα" μας έδωσε τα τρομερά σουξέ όπως "Τον θέλω βαθιά, βαθιά, τον έρωτά σου μέσα στην καρδιά" και το "'Ελα έλα έλα πάρε από πίσω, έλα έλα έλα θα σ'αφήσω, έλα κι αν με φτάσεις στο φανάρι, έλα θα σου κάνω και την χάρη." Ο δίσκος της έγινε τριπλά πλατινένιος και η ίδια η Σούλα βγήκε σαν την καλύτερη σκυλού του '97.

Όμως το θέατρο ήταν η μεγάλη της αγάπη. Και τελικά αυτό την κέρδισε. Η Σούλα πήρε το πρώτο της ρόλο στο "Άννα Καρένινα" της Μιμής Ντενίση κάνοντας με μεγάλη επιτυχία το τρένο και έκανε την κομπάρσα στην "Αγρυπνία" του Γραμματικού όπου πετούσε ρύζια για 0,5 δευτερόλεπτα. Τώρα η Σούλα προσπαθεί να μπει στο Εθνικό Θέατρο αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει. "Έχει κάτσει σε πολλούς και θα κάτσει σε άκομα περισσότερους μέχρι να το καταφέρει. Είναι επαγγελματίας αγάπη μου, όχι παίζουμε", είπε η Αλόμα γνωστή τραβεστί της Συγγρού. "Την φοβάται το μάτι μου. Δεν έχω ξαναδει τέτοιον άθρωπο", είπε και η Λατόγια, το Μαύρο Διαμάντι.

Σούλα Καυλογιάννη. Μια προσωπικότητα όπου έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Τραγουδίστρια, ηθοποιός, μαχήτρια αλλά πάνω από όλα επαγγελματίας πουτάνα, η Σούλα, από την Καρδίτσα, έχει καταφέρει να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της σε ό,τι κι αν κάνει. Αυτή είναι η δύναμή της!!

0 ουρλιαχτά: