Sunday 25 February 2007

Oscars® Night, Holy® Night

Υψώστε τις γυρλάντες! Στολίστε τους δρόμους! Ανάψτε τα φώτα και βάλτε μουσική! Έρχετε αυτό που αγαπώ!! Κάθε καθαρόαιμος φαν του σινεμά, περιμένει πως και πως αυτή την βραδιά κάθε χρόνο. Κι όχι δεν είναι η βραδιά που θα κάνει σεξ. IT'S OSCARS NIGHT BABY!!! Οι προετοιμασίες κάθε hardcore fan έχουν ξεκινήσει από την στιγμή που τελειώνει η προηγούμενη απονομή των βραβείων Oscar: τι θα φορέσω; με ποιόν θα είμαι; που θα είμαι; πως θα είμαι; σε τι στάση θα είμαι; τι θα τρώω; Και είναι αποφάσεις δύσκολες όπου θέλουν προετοιμασία και αρκετή σκέψη.

Ο σωστός φαν πρέπει να τα έχει προγραμματίσει όλα στην εντέλεια! Η ώρα των βραβείων είναι ιερή και τα λάθη δεν συγχωρούντε. Μόνο στο διάλειμμα των βραβείων επιτρέπεται να γίνουν κάποιες μικρό-μετατροπές και αυτές να είναι έτοιμες σε κλάσματα δευτερολέπτου!!

Και τι έχουν πάλι να δουν πάλι τα ματάκια μας. Θα ξεχάσω εγώ που οι Trey Parker και Matt Stone ήρθαν στην απονομή ντυμένοι με βιζόν και ταγιεράκι; Αχ παλιές καλές εποχές... Και φυσικά μετά το περσινό φιάσκο σε αρκετά βραβεία (όπως να χάσει το Brokeback Mountain το Oscar καλύτερης ταινίας και ο John Williams να χάσει για άλλη μια φορά το βραβείο από τον Gustavo Santaolalla), είμαι σίγουρος ότι η Ακαδημία δεν θα μας αφήσει παραπονεμένους και φέτος. Οι αδικίες θα πέφτουν η μια μετά την άλλη, είτε για να εξιλεωθούν από προηγούμενες αδικιές, είτε επειδή έτσι μας αρέσει...

Αχ, Κατίνα μου. Και μετά μου λες εμένα ότι σε αδίκησε ο μανάβης της γειτονιάς σου επειδή σου έβαλε 100γρ. λιγότερο φέτα. Δεν ξέρεις τι πάει να πει αδικία γι' αυτό μιλάς. Πάντως φιλενάδα ένα έχω να πω. Εκεί όλοι τα βρίζουμε τα Oscars και λέμε ότι είναι ο χειρότερος θεσμός του κινηματογράφου, αλλά ναααα τρέχουμε αμέσως να τα παρακολουθήσουμε και ποντάρουμε κι όλας ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει. Γιατί φιλενάδα ο άνθρωπος τον μαζοχισμό τον έχει μέσα του. Αμ, πως.

Αντε σ'γα σ'γα να ετοιμαστούμε για το big show. Καλή διασκέδαση σε όλους και όσοι χάσετε το αγαλματάκι, πριν πάτε να προσλάβετε κάποιον πληρωμένο δολοφόνο να σκοτώσει αυτόν που το κέρδισε έτσι ώστε να το πάρετε εσείς, σκεφτείτε ότι η Ακαδήμια του χρόνου ίσως σας ανταμείψει δίνοντας σε σας τον Θείο Oscar αδικώντας έτσι κάποιον άλλον. It's the circle of life...

Aχ, άντε φιλενάδα. Και στα δικά μας βρε!!

0 ουρλιαχτά: