Saturday 24 February 2007

Intermission


Ακολουθεί διαφήμιση προσφορά της ψαροταβέρνας "Αχ, Άρη, Αχ!!", Δραπετσώνας 35 Πειραιάς.


Πλήθος εξεχόντων καλλιτεχνών θα εμφανιστεί στην μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που διογργανώνει κάθε χρόνο ο δήμος Α. Λιοσίων. Αυτή την χρονία η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Metropolitan Opera της Ν. Υόρκης με την ευγενική χορηγία του ALTER και της εκπομπή "Αϋπνίες". Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα ανοίξει η Κατερίνα Σνάιντερ διακεκριμένη διεθνούς φήμης μέτζο σοπράνο όπου θα εκτελέσει άριες της Εύης Κρανιδέλη και θα ακολουθήσουν η Έφη Θώδη και η Ελένη Λουκά που θα παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια. Θα ακουλουθήσει ένα απόσπασμα από συνθέσεις του Μότσαρτ για πιάνο και φωνή από τις μεγάλες ελληνίδες ψωλίστ Έλενα Βέντη (πιάνο), Στέλλα Μπεζαντάκου (δραματική κολορατούρα), Βέρα Λάμπρου (λυρική υψίφωνος), Σάσσα Μπάστα (μεσόφωνος) και Φραντζέσκα Μελά (contralto).

Η βραδιά θα συνεχιστεί με μονόπρακτα που θα παρουσιάσουν οι κορυφαίοι τραγωδοί Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Μιμή Ντενίση σε σκηνοθετική επιμέλεια Αθανατσούλας Καυλογιάννη. Θα ακολουθήσει διάλειμμα με μπουφε με ηρεμιστικά που θα έχει επιμεληθεί η εταιρεία catering "Ο Γέρος του Μωριά" Λ. Βάρης 112, Βλάχικα.

Το δεύτερο μέρος θα αρχίσει με ένα βαριετέ freak show με ονόματα της πολιτικής και της show biz, όπως η κ. Μαίρη Βουνελάκου που θα περάσει μέσα από το τσέρκι με την φωτιά, η κ. Γιώργος Τσαλίκης που θα καταπιεί... σπαθιά, το δίδυμο Πάγκαλος - Βενιζέλος στο νούμερο "Τα Παιδιά Λάστιχο" και πλειάδα άλλων σταρς. Αμέσως μετά θα εμφανιστεί το clue της βραδιάς: η σπάνια φωνή Λατόγια θα ερμηνεύσει "ακαπέλα" τραγούδια του βουνού και του κάμπου, παραδοσιακά αρβανίτικα τραγούδια της Joan Sutherland, καθώς και γνωστές μπελκάντο άριες των Vincenzo Bellini, Gioachino Rossini, Gaetano Donizetti και Φοίβου σε λιμπρέτο Εύης Δρούτσα.

Παρουσιάστριες της βραδιάς θα είναι οι κυρίες Εύα Κουμαριανού και Άννα Παναγιωταρέα. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την μικρή Βάσω Παπανδρέου στον αγώνα της ενάντια στην βλεφαρόπτωση. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, όσοι από τους παρεβρισκομένους επιθυμούν, θα συγκεντρωθούν στην Madisson Square Garden όπου θα περάσουν από λαϊκό δικαστήριο την Δέσποινα Βανδή με τις κατηγορίες της εσχάτης προδοσίας λόγω διεθνούς καριέρας και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας της μουσικής και της μουσικής. Θα ακολουθήσει δημόσια διαπόμπευση και λιντζάρισμα.

Δηλώσεις συμμετοχής στην κυρία με το τιγρέ τυρμπάν στην εισοδο της ΜΕΤ, στον υπεύθυνο δημοδίων σχέσεων κ. Σπύρο Ρέβη και στα καταστήματα αλυσίδας ιχθυοπωλείων "Κουτσομούρα-shop".

0 ουρλιαχτά: