Wednesday 28 February 2007

Τα Χρονικά Μιας Χαροκαμμένης Eurovision


Ακολουθεί απόσπασμα από το ημερολόγιο ενός μεγάλου ΦΑΝ της Eurovision:

Αγαπημένο μου ημερολογίο,

Σήμερα ξύπνησα και άνοιξα την τηλεόραση και είδα ένα απίστευτο ρεπορτάζ. Λοιπόν φαντάσου ότι έχουμε το ακόλουθο σκηνικό: δημοσιογράφος ενός "καμμένου" καναλιού, που μάλλον θα πρέπει να έκανε κάτι ποοοολύ κακό για να κάνει αυτό το ρεπορτάζ (όπως να έχυσε το καφέ του διευθυντή του), να βρίσκεται στην λαϊκή των Άνω Λιοσίων και να κάνει την παρακάτω ερώτηση στην κυράτσα που ψωνίζει από τους πάγκους.

Ερώτηση:
- Ποιο από τα τρια τραγούδια των Τάμτα, Σαρμπέλ και Δάντη θα θέλατε να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision φέτος στο Ελσίνκι;

Απαντήσεις:
- Σούλα με βλέπεις; Φιλάκια μωρό μου!!
- Ποιός είναι οοοοοο Σα...σ...σαμπρέλ;
- Χαλάρα ο Ρουβάς.

Ναι, επιτέλους έφτασε η μεγάλη μέρα όπου θα αποφασίσουμε ποιός από αυτούς τους τρεις "μεγάλους" καλλιτέχνες θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision 2007. Και οι επιλογές είναι η μια καλύτερη από την άλλη που πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσω ποιο θα βγει. Και πήρα, που λες, τηλέφωνο τον καλύτερο μου φίλο όπου, επειδή ντρέπεται το σκασμένο, οπότε θα τον πούμε "Πάκη". Εκτός του ότι με έβρισε και μάλιστα με λόγια που αν τα πω θα κοκκινίσουν πολλοί επειδή τον ξύπνησα στις 3 τα ξημερώματα, μου είπε να απευθυνθώ σε καμιά χαρτορίχτρα.

Παίρνω τα όρη, παίρνω τα άγρια βουνά λοιπόν και πηγαίνω στην μαντάμ Αγλαΐα του Βοτανικού. Γνωστή στα μέρη της και με κληρονομικό χάρισμα. Το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι ένα σύννεφο βρίσκεται μπροστά της και να το κάνω πέρα με ένα 20€. Αφού έκανα πάνω από 10 σύννεφα μακριά, μου είπε πως δεν μπορεί να δει γιατί με τόσο αέρα που έκανα με τα 20€ ζαλίστηκε, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος. Αυτός ο Ερμής μου έχει χαλάσει πολλές δουλειές. Κάπου δεν θα τον βρω να τον σαπίσω στο ξύλο; Μια διεύθυνση μόνο θέλω.

Και έτσι κάπως άδοξα τελείωσε η αναζήτησή μου για το ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει φέτος. Γύρισα στο σπίτι μέσα στην βαθιά στεναχώρια και τσάκισα δυο σάντουϊτς. Καλά η σπιτίκη μαγιονέζα είναι όλα τα λεφτά. Mental memo: την επόμενη φορά να ρωτήσω την συνταγή... Και το νούμερο του παιδιού.

Αχ, αγαπημένο μου ημερολόγιο ξέφυγα πάλι και θα πρέπει να πάω να δω το πρόγραμμα στην ΝΕΤ. Αρχίζει η μεγάλη γιορτή του τραγουδιού. Ημερολόγιό μου θα σου πω μετά τον νικητή. Φιλάκια για την ώρα...


Υ.Γ. Πρέπει να βρω και την χαμένη μου παντόφλα... Από χτες την ψάχνω.

0 ουρλιαχτά: