Saturday 24 February 2007

Η Σούλα Σκοτώνει Το Ταλέντο

Ακολουθεί απόσπασμα του αφιερώματος του Biography Channel για την Σούλα Καυλογιάννη.

"Αααααααααααααα!!!!!!" Και αυτό ήταν κραυγή αγωνίας από την μητέρα της Σούλας Καυλογιάννη. όταν γεννήθηκε. Από τότε αυτή η κραυγή είναι και το πρώτο πράγμα που βγαίνει από το στόμα οποιανού την γνώρισε. Η Σούλα από μικρή ήθελε να γίνει σπουδαία καλλιτέχνης. Και θα έκανε τα πάντα γι' αυτό. Τα "πάντα". Έγινε γνωστή τραγουδώντας το "Τα Κάνω Όλα Μετά Τις 2", η Σούλα απόκτησε γρήγορα θαυμαστές. Αυτό την οδήγησε στο πρώτο της show στην Λ. Συγγρού λίγο πιο κάτω από την Πάντειο Σχολή. Κόσμος ερχόταν να θαυμάσει τα κάλη της στο... τραγούδι και να την "πάρει".... μάτι.

Εκεί την είδε και ένας παραγωγός ταινιών και της ζήτησε να παίξει στην ταινία του. "Αυτό ήταν", είπε. "Επίτέλους η μεγάλη ευκαιρία που πάντα έψαχνα". Η πρώτη της ταινία ήταν το πασίγνωστο "Σούλα η Πηδηχτούλα Νο. 1 - Το Ξεπαρθένιασμα" όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα μεγάλα τσοντοσινεμά της Αθήνας. Οι πρώτες κριτικές ήταν τρομερές. Το Tutti είπε: "Η Σούλα είναι η νέα Τσιτσιολίνα", ενώ το περιοδικό Πισω Πόρτα είπε ότι η ταινία "... θα αφήσει εποχή για το είδος της". Ουρές οι θαυμαστές τις Σούλας περίμεναν έξω από το ΣΤΑΡ για να την δουν και να την θαυμάσουν στην πρεμιέρα της ταινίας όπου η ίδια βγήκε από το πολυτελέστατο Ντάτσουν που την μετέφερε στην καρότσα του. Η ταινία παίχτηκε και σε παρακμιακούς κινηματογράφους της επαρχίας γνωρίζοντας εξίσου τρομερή επιτυχία.

"Είναι δυναμική. Και ξέρει καλά να τον παίρνει. Είναι επαγγελματίας", είπε ο Ρόκκο Μπήχτης, συμπρωταγωνιστής της Σούλας στην ταινία. "Ποτέ μου δεν έχω δει κάποια που να μπορεί να είναι τόσο ευλύγιστη. Με άφησε άφωνο με την επαγγελματικότητά της."

Όμως δεν ήταν όλα ρόδινα στον μικρό βασίλειο της Σούλας, καθώς το αφιέρωμα του Biography Channel για την Σούλα Καυλογιάννη συνεχίζεται......

0 ουρλιαχτά: